Comments (2)

Oke, dit ga ik echt maken!! Ik heb nog een pompoen liggen, ik wilde er soep van maken, maar ga dnek ik nu voor je quiche en deze brownies! 🙂

Heb ‘m gemaakt. Zag er zo lekker uit! Heb de speculaas/koek kruiden van Jonnie Boer gebruikt, rietsuiker, droste cacaopoeder en biologische tarwebloem en heeft met 190 graden 5 minuten langer in onze heteluchtoven gestaan. Qua structuur en uiterlijk was het precies zoals een Brownie hoort te zijn…Flink balen…maar zowel mijn dochter, man als ik vonden ‘m niet lekker. Mijn dochter vond de brownies smaken naar zeepsop;). Weet niet of het een kwestie van smaak is, of dat het ligt aan het ‘merk’ ingrediënten die ik heb gebruikt? Ik wil ‘m eigenlijk nog een keer maken om daar zeker van te zijn. Mag ik vragen welke merk/welke winkel je de ingrediënten hebt gebruikt?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP