Happy momlife

img_4605
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

PLOG OUD & NIEUW

Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Wij wel! Het was heerlijk relaxt alle plannen die wij hadden voor de avond gooiden wij aan de kant. En samen met de oudste keken wij televisie met een dekentje op de bank en hapjes en drankjes op tafel.

Wij begonnen de dag met het ophalen van de oliebollen. Die nog niet helemaal klaar waren dus ik was heel blij dat de nieuwe Micro Step mee was. De kinderen konden daardoor om en om op de step.

Daarna is het tijd om verse appelflappen te bakken.

Aron speelt met een vriendjes, dus Sofie komt mij helpen. Zo knap ze kon het helemaal zelf!

Hier word je toch blij van? Ik vind het er allemaal zo gezellig uit zijn deze dagen.

Tadaa de verse appelflappen zijn klaar!

Met Fleur maak ik nog wat spiesjes voor de oliebollen lunch!

 

 

 

Dit meisje vindt de tafel met hapjes heeeeel interessant!

Na de lunch gaan Ro en ik spelletjes doen. Ik drink meestal alcoholvrij met de feestdagen (hier schreef ik vorig jaar een blog over)

Tegen 5 uur gaan wij met z’n vijfjes gourmetten. Zo gezellig en ook lekker. Wij hadden vlees van de lidl en dat was erg goed!

De hele middag avond knalt het hier door. Ik moet hier zo aan wennen. Wij zijn rustige woonwijken gewend waar gewoon niet geknald werd. Ik ben op een gegeven moment ook helemaal overprikkeld. haha!

Ons drankje van de avond! Ro proost met bier en wij met My Little Pony champagne.

En vlak voor 12en nog even de laatste gezinsfoto van 2019! <3

HAPPY 2020!

Het is mistig waardoor wij maar 5 minuten vuurwerk kunnen kijken. Maar wat we zien is heel mooi!

Fleur is helemaal onder de indruk zo lief!

Op een gegeven moment staan mijn twee vriendinnen voor de deur voor een nieuwjaarswens en drinken we twee wijntjes op het nieuwe jaar!

Als afsluiter van de avond eten wij nog wat bittergarnituur lekkerrrrr!

De eerste ochtend van het jaar rond 11 uur werden wij wakker. Ik nam oliebollen als ontbijt zoals het hoort op nieuwjaarsdag.

Wij zouden niet weg, maar ’s nachts belde onze oude buurman en besloten we daar een nieuwjaarsborrel te halen.

Als lunch neem ik leftover carpaccio.

Aan het einde van de middag gaan wij naar onze oude buren. Het is weer ouderwets gezellig!

De buurman (zo noemen wij hem nog steeds) heeft nog heel veel vuurwerk staan en dat steken we samen af. In het hele dorp steken ze nog zoveel vuurwerk af haha!


Wij besluiten daar te eten en ik neem een pizza kipdöner en sucuk favoriet! Niet goed voor mijn buik, maar hé wel lekker en de laatste dag dat het nog mag.

Als wij thuis komen gaan de meisjes op bed. Aron mag opblijven want de show van Jochem Myjer komt op televisie. Hij rolt over de grond van het lachen, heerlijk!

Facebook Comments

Share this post