Happy momlife

img_6052
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Plog #3 – Wie is mijn Mol?!

Happy Monday! Hé ik kan het weer een keer zeggen haha! Het is maandag en vandaag heb ik voor jullie ween een foto dagboekje. Deze keer van een zaterdag. Wij deden van alles en ’s avonds keken wij Wie is de Mol. Ben je benieuwd wie mijn mol is? Scrol dan verder !

Het is zaterdagochtend. De kindjes spelen nog even boven en ik lig nog even in bed. Meestal ga ik eruit zodra Fleur begint te schreeuwen.

Er staat van alles op de planning dus tijd om te gaan douchen.

En kleding uit te zoeken. Ik kreeg laatst een heleboel kleding van een vriendin. Keuze stress!

Ook dit poppetje kleed ik aan. Ze lijkt wel een peuter zo!

De kindjes krijgen allemaal een broodje en ik neem een bakje kwark.

Daarna is het tijd om in de auto te stappen. Aron heeft een kinderfeestje, zijn aller eerste zwemfeestje en ik vind het mega spannend haha! Gelukkig gaat het allemaal goed en heeft hij een geweldig feestje gehad.

Wij gaan tussendoor even week boodschappen doen. Fleur voor het eerst zonder buggy en het gaat hartstikke goed. Wij doen de laatste weken weer veel boodschappen bij de Turkse winkel en bij de Lidl. Het scheelt enorm.

Na de Turkse winkel nog even naar de Lidl voor de overige producten.

Bij de Turkse winkel neem ik Simit mee dit vind ik zoooo lekker! Ken jij het?

De meisjes gaan allebei op bed. Soof is al ruim een week niet fit/ziek en kan wel wat extra rust gebruiken. Ik ga ondertussen even de boel opruimen en schoonmaken in huis.

En als beloning zet ik mijn Bodieboost Joker in voor deze kinderbueno. Ik verdeel hem over de dag. Eén ’s middags en de ander ’s avonds.

Ik heb tijd over. Ik lees een paar bladzijdes uit mijn boek en daarna ga ik nog even bezig met mijn blog.

Tussendoor stuurt mijn zus deze foto. Soof wil graag bakjes en bekers van Minnie voor mee naar school. Bij de Zeeman hebben ze momenteel heel veel Minnie spulletjes en mijn moeder en zus nemen het mee.

Als Sofie wakker is en Aron weer thuis is is het tijd voor een Monkey Platter. De chocolaatjes blijven liggen de rest gaat wel op.

Fleurtje is ondertussen ook wakker, tijd om lekker te gaan spelen.

Ik ben ondertussen weer bezig. Ik ben bij iedere blog een pinterest afbeelding aan het maken, zodat je makkelijk een blog kunt pinnen op je pinterest bord. Daarnaast zet ik ook alles op mijn nieuwe pinterest account om meer traffic te krijgen.

Het eten is veel gedoe met de kindjes dus van dat moment heb ik geen foto. Wel na het eten toen iedereen weer afgekoeld was. Lekker met z’n viertjes knuffelen op de bank.

Als de kindjes op bed liggen is het tijd voor Koffie en thee. Ik heb trouwens lekkere thee ontdekt! Hij is van de AH Mango kokos. Ik ben niet zo dol op kokos, maar bij deze thee vind ik hem heerlijk!

En dan is het tijd voor een potje Mario Kart op de Switch. Zo’n leuk spel!

En natuurlijk voor Wie is de mol! Ik vind dit seizoen echt heel moeilijk! Ik zet in ieder geval vanaf week 1 al punten in op Rick Paul, maar of hij de mol is ? Geen idee! Ik vind Nielson ook erg verdacht.. Voor volgende week ga ik weer punten zetten op Rick Paul en Nielson denk ik. En jij? Wie is jouw mol?

Facebook Comments

Share this post