Happy momlife

img_5853
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Plog #2 – Koken voor kitchenmom

Afgelopen week had ik een dagje waarbij ik lekker bezig was met recepten voor kitchenmom.nl. Ik heb inmiddels een heleboel recepten gemaakt, alleen moet ik nog de tijd vinden om ze te plaatsen haha! Ik maakte een lekkere quiche, pulled chicken en nog een lekker soepje. 

Winterdip? Jep! Ik heb namelijk echt moeite met opstaan. Ik ga er iedere ochtend te laat uit haha! Over minder dan 2 maandjes gaat Soof naar school en dan zit er toch meer druk op in de ochtenden. Aron is namelijk al heel zelfstandig.

Als het ontbijt erin zit en iedereen op plek van bestemming is is het tijd voor koffie en mijn mailbox.

Tijd om een to-do lijstje te maken

En ik schrijf alles op wat ik in de folder van de Coop staat. Bijna alles koop ik niet in het kader van afvallen.

Kleertjes aan! Ik ben toe aan de lente en sneakers hahaha!

Samen met de meisjes naar buiten. Fleur in de drager, maar dit vind ze niet echt leuk meer. Ik denk dat hij binnenkort de deur uit gaat.

Tijd om pulled chicken te maken. Zo makkelijk en lekker uit de slowcooker.

Tadaa! Normaal doe ik er uien bij, maar mijn darmen vinden dit niet altijd even leuk.

Ik ga direct door met het volgende recept. Scheelt weer koken deze week.

Tamara vraagt hoe het er voor staat met mijn uitgroei. Nou euh zo dus! Inmiddels is het weer netjes en lekker blond.

Afvinken maar! Ik kan daar dus echt heel erg blij van worden haha! Herkenbaar?

Tijd om boven op te ruimen. De meisjes gaan mij helpen.

En ook de koopzegels moeten even opgeplakt worden. In april gaan wij naar Denemarken dus een mooie spaarpotje!

Tijd voor een snack. uiteindelijk blijft alles liggen op het knijpfruitje na. De meisjes voelen zich niet goed.

Ik ga tussendoor verder met het schoonmaken. Dit gasfornuis of wat het ook maar moet voorstellen ga ik zo niet missen! haha. Hij is ongeveer 1.20 hoog en je kan er alleen maar bij staan met een gebogen rug. Daarnaast passen er geen twee grote pannen naast elkaar op. De gril plaat is niet te gebruiken, want hij wordt niet goed heet en een frituurpan gebruiken wij al helemaal niet haha! Ik mis mijn oude grote gasfornuis en oven echt!

En uitzoeken! Ik gooi alles weg wat wij niet meer gebruiken en troep is. Alles wat nog goed is bewaar ik wel en zet ik apart om weg te geven. Ik wil echt minder spullen hebben en als wij gaan verhuizen wil ik zo min mogelijk spullen moeten verhuizen.

Fleurtje is mij aan het helpen. Of nou ja dat denkt ze denk ik haha!

Aron eet bij mijn schoonouders, maar wil ook graag even proeven wat wij eten haha! Zo lief!

De pulled chicken is ook klaar voor morgen!

’s Avonds op de bank nemen Ro en ik nog een wafel met aardbeien en wat suiker. Lekker!

Facebook Comments

Share this post