Happy momlife

img_8345
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

PLOG 16-3 – Corona “thuis” isolatie dag 1

Op Instagram vroeg ik zondag avond of het leuk is om onze dagen met jullie te delen in de vorm van een foto blog. Hier werd heel positief op gereageerd en ik hoop dan ook een beetje te kunnen inspireren in deze moeilijke tijd.

De wekker gaat om half 7 Ro gaat namelijk wel aan het werk. Ik blijf nog heel even liggen, maar niet veel later ga ik er ook uit om te douchen en om alle kinderen te douchen en in de kleren te doen.

Mijn outfit van de dag, een flared broek, een hemdje van HEMA en mijn nieuw gekregen jasje van My Jewellery.

Tijd om ontbijt te maken voor de kinderen en mij.

En koffie! Dat zal ik nodig hebben haha.

Er komt een pakketje binnen met 5 KG chocolade. Wat een gekte!

Daarna stappen wij op de fiets om even een klein boodschapje te halen bij de HEMA. Die blijkt nog niet open dus wij duiken een lege speeltuin in.

Het is heerlijk weer, echt even genieten met de kinderen.

Ook nog maar even naar de hertjes. We duiken dan snel de HEMA in voor nietjes en wat knutsel spullen en dan weer naar huis.

De dagritme kaarten had ik nog niet klaar gemaakt. Samen met de kindjes vul ik hem.

De kinderen eten hun fruit en ik maak de boekjes klaar. Wij hebben nog niks van school gehoord dus maken eerst een eigen plan.

allebei aan de slag, stiekem vind ik het best gezellig.

Ook leuk om te zien hoe een kleuter zich hier in ontwikkelt.

Deze dame speelt met het kasteel/dieren tuin ding die Ro zondag voor ze maakte. Ik ben er heel blij mee, want de hele dag is er wel mee gespeeld.

Na het werken gaan ook Aron en Sofie er nog even mee spelen. Tot wij brood gaan eten. Samen eten we een broodje en daarna probeer ik Fleur op bed te leggen.

Aron gaat een half uur lezen en Sofie gaat met strijkkralen aan de slag en is wat aan het tekenen.

Daarna spelen ze ruim 1,5 uur non stop buiten met z’n drietjes. Fleur wilde niet slapen dus dan ook maar naar buiten. Lekker met zonder jas.

Ik probeerde wat te werken en kreeg tussendoor wat bloemen.

De meisjes kijken een film en Aron is even aan het gamen.

Na de film nog even wat laatste energie eruit dansen met filmpjes van Just Dance op facebook.

Na het eten nog even de toespraak van Rutte kijken. Ik weet niet zo goed wat we van moeten vinden. Ik denk dat het net zo goed allemaal op slot kan. In China heeft het ook geen jaren geduurd, waarom zou dat hier wel jaren duren? Daarnaast heeft China ook gezegd dat de enige remedie naast harde maatregelen een vaccin is.

Dit was hem voor vandaag! Ik kruip op de bank met een kop thee.

Facebook Comments

Share this post