sponsored stories

Wat ben jij van plan in het nieuwe jaar?

Sponsored video – Het einde van het jaar komt nu wel heel dichtbij. Dit is vaak ook  het moment waarop men gaat uitzoeken welke zorgverzekering bij hen past het komende jaar. Er kunnen zich namelijk situaties voordoen waarvoor jij je zorgverzekering moet gaan aanpassen. 

Gezinsuitbreiding

Een veel voorkomende reden om over te stappen van zorgverzekering is in verband met gezinsuitbreiding. Elke zorgverzekeraar biedt van alles aan maar wat past er nu bij jou? Ben je van plan poliklinisch te bevallen in het ziekenhuis? Dan is het handig om een verzekeraar te hebben die dit dekt of in ieder geval deels dekt. Daarnaast heeft elke zwangere een kraampakket nodig, krijg je die vergoed bij je zorgverzekeraar? Of wat dacht je van kraamhulp? Zo heb je bij het Zilveren kruis met de twee sterren verzekering al een fijne aanvulling voor tijdens je zwangerschap. Wel handig als je niet opeens voor onbekende kosten komt te staan. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten met je pasgeboren baby op je arm.

Op vakantie

Tijdens je vakantie is het ook verstandig om een goede verzekering te hebben. Of misschien ga je wel een jaar ergens anders wonen of studeren? Dan is het handig om je verzekering te bekijken en te kijken waar je recht op hebt. Je weet maar nooit wat je overkomt en het is handig om wel recht te hebben op de juiste medische zorg. Bij het zilveren kruis kun je simpel je zorgkosten in het buitenland declareren door een formulier te downloaden en in te scannen of een foto te maken. Handig toch? Geen uren lange administratie die je moet bijhouden.

Heb jij bepaalde activiteiten of plannen gemaakt voor 2017? Kijk dan zeker of je zorgverzekering nog aansluit bij je wensen en plannen. Zo voorkom je dat je in het nieuwe jaar voor hoge kosten komt te staan. Heb jij al gekeken naar een andere verzekering? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply