Pizza op libanees platbrood met pesto

 Ik haalde van alles wat wij normaal eten in huis en besloot per dag te bekijken wat er is en wat wij daarvan kunnen maken….

 Ik haalde van alles wat wij normaal eten in huis en besloot per dag te bekijken wat er is en wat wij daarvan kunnen maken. Eén van de recepten die ik maakte was een pizza op libanees platbrood en dit bleek een groot succes! Ik maakte twee varianten vandaag deel ik de eerste variant met pesto. Mmm

Pizza op libanees platbrood met pesto

Ingrediënten
  

  • 6 stuks libanees platbrood
  • 1 potje pesto
  • 1 paprika
  • 4 champignons
  • 1 handje cherry tomaat
  • 2 bolletjes mozzarella

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Spoel de champignons af en snijd deze in plakjes.
  • Snijd de paprika in reepjes, halveer de cherry tomaatjes
  • Laat de mozzarella uitlekken en trek deze uit elkaar of snijd in plakjes
  • Bestrijk het libanees platbrood met pesto en bedek het platbrood met de paprika, tomaat en mozzarella.
  • Zet het in de oven voor ongeveer 8 minuten (tot de mozzarella goed gesmolten is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept