Baby 3.0 zwanger

Peuterwinfeestje | Zenner mermaid

Hieperdepiep Hoera! Veerle en Sofie zijn (bijna) 2 jaar. Afgelopen vrijdag werd Veerle 2 jaartjes oud en op 8 april mag Sofie 2 kaarsjes uitblazen. Reden voor een feestje dachten Miriam en ik. Daarom kun je de komende 5 dagen elke dag om 20:00 uur een winactie vinden op onze blogs in totaal kun je dus kans maken op 10 prijzen! Is dat geen feest? 

Terug in de tijd! 

Miriam en ik kennen elkaar nu iets langer dan twee jaartjes. Wij leerden elkaar kennen toen we in verwachting waren van de meiden en hebben hier een onwijs leuke en gezellige whatsapp groep aan overgehouden! Rond de bevallingen kletsten wij allemaal uren met elkaar en sleepten wij elkaar door de laatste loodjes heen. Ook de eerste weken was er eigenlijk geen nacht dat je alleen wakker was er moesten altijd wel kindjes gevoed worden. Nu 2 jaren later zijn de kindjes deels al 2 jaar en de andere kinderen vieren de komende weken hun verjaardag. En wij moeders? Kletsen nog steeds dagelijks. Tijdens één van onze meetings vertelde ik over het bloggen en een paar dagen later had Mir haar online plekje gecreëerd. Een tijdje geleden besloten Mir en ik dat het wel leuk is om samen de verjaardagen van de meiden te vieren op onze blogs.

De winweek

Vanaf vandaag t/m vrijdag kun je elke dag meedoen aan een winactie op mijn blog en op de blog van Miriam. De te winnen prijzen allemaal voor de kleintjes en volgens mij een groot succes. De winnaars van het peuterwinfeestje worden allemaal zaterdag 8 april bekend gemaakt.

Zenner Mermaids

Toen ik vertelde dat ik een dochter kreeg, kreeg ik wel eens de opmerkingen ‘ dan mag je wel op een haar-cursus’ en eerlijk? Die mensen geef ik geen ongelijk haha! Ik kan niet zoveel met mijn dochters haren, maar een staartje en af en toe een uitspatting gaat nog wel lukken. Af en toe krijgen wij van Zenner leuke haar spulletje opgestuurd die ik kan gebruiken om Sofie haar haren te doen, hoe leuk? Dit motiveert mij wel om er een keer iets anders van te maken.

Wat moet je doen om kans te maken op dit Zenner Mermaids pakket 

 • Like het bericht op de facebookpagina van Joyfromjoyce
 • Laat een een reactie achter onder dit blog dat je graag kans maakt op deze prijs

Nog meer prijs? Niet alleen ik geef dus iets weg, maar ook Miriam heeft NU een leuke winactie online staan! Heb jij al een kijkje genomen je maakt namelijk kans op een leuke pop van VTech. Morgen staat er hier weer een gloednieuwe winactie online. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

16 Comments

 • Reply elisabeth maria martina

  voor die mooie krullenbol van kleindochter lise

  31/03/2017 at 8:03 pm
 • Reply Linda Raaijmakers

  Voor Eva zou ik graag kans maken 😀

  31/03/2017 at 8:03 pm
 • Reply Selina

  Voor mijn twee meiden maak ik graag kans! Je kan veel leuke haar creaties vinden via YouTube hoor! En als ik het kan dan kan iedereen het hahahaha.

  31/03/2017 at 8:18 pm
 • Reply michael noo

  Met 2 meiden in huis maak ik graag kans op deze prijs

  31/03/2017 at 8:28 pm
 • Reply Huismama

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie een winweek organiseerden!

  31/03/2017 at 9:27 pm
 • Reply Marian B

  De haren van mijn dochter doen, ik moet er nu ook aan geloven. Ik heb nog veel te leren ;-)Leuke spulletjes voor in het haar zijn altijd welkom dus ik doe graag mee.

  31/03/2017 at 9:55 pm
 • Reply Jacqueline Van de Manakker

  Ik maak heel erg graag kans, want ze zijn echt heel erg leuk

  31/03/2017 at 10:35 pm
 • Reply annelies

  Mijn dochter is gek op knipjes en 8 april jarig ☺☺

  31/03/2017 at 11:46 pm
 • Reply Laura

  Super leik! Wij doen mee

  01/04/2017 at 12:43 am
 • Reply Cd

  Mijn dochter is dol op alle haaraccessoires. Wij doen graag mee!

  01/04/2017 at 8:22 am
 • Reply Femke Dekker

  Leuk voor Sara!

  02/04/2017 at 2:40 pm
 • Reply Alyt van der Heide

  Doe heel graag mee. Met twee meiden in huis met lang haar…….
  Ja wij zijn dol op Zenner en de haarfrutsels.

  03/04/2017 at 10:26 am
 • Reply Fleur

  Met 2 dochters in huis, doe ik graag mee

  03/04/2017 at 11:41 pm
 • Reply melissa

  Met die lange blonde haren kan onze Elise wel voor een zeemeermin doorgaan 😉 wat een mooie haaraccessoires. Ik doe graag mee, zodat onze Elise op het droge er ook hip bijloopt 😉 Liefs melissa

  04/04/2017 at 9:30 am
 • Reply Marian zw

  Super schattig voor mijn meisje, ik loot heel graag mee.

  04/04/2017 at 3:55 pm
 • Reply Sharon de Ridder

  Wat een fantastische set! Daar maak ik graag kans op 🙂

  06/04/2017 at 10:37 am
 • Leave a Reply