Winnen

Peuterwinfeestje | Little Tikes zandbak

Hieperdepiep Hoera! Veerle en Sofie zijn (bijna) 2 jaar. Afgelopen vrijdag werd Veerle 2 jaartjes oud en op 8 april mag Sofie 2 kaarsjes uitblazen. Reden voor een feestje dachten Miriam en ik. Daarom kun je de komende 5 dagen elke dag om 20:00 uur een winactie vinden op onze blogs in totaal kun je dus kans maken op 10 prijzen! Is dat geen feest? 

Terug in de tijd! 

Miriam en ik kennen elkaar nu iets langer dan twee jaartjes. Wij leerden elkaar kennen toen we in verwachting waren van de meiden en hebben hier een onwijs leuke en gezellige whatsapp groep aan overgehouden! Rond de bevallingen kletsten wij allemaal uren met elkaar en sleepten wij elkaar door de laatste loodjes heen. Ook de eerste weken was er eigenlijk geen nacht dat je alleen wakker was er moesten altijd wel kindjes gevoed worden. Nu 2 jaren later zijn de kindjes deels al 2 jaar en de andere kinderen vieren de komende weken hun verjaardag. En wij moeders? Kletsen nog steeds dagelijks. Tijdens één van onze meetings vertelde ik over het bloggen en een paar dagen later had Mir haar online plekje gecreëerd. Een tijdje geleden besloten Mir en ik dat het wel leuk is om samen de verjaardagen van de meiden te vieren op onze blogs.

De winweek

Vanaf vandaag t/m vrijdag kun je elke dag meedoen aan een winactie op mijn blog en op de blog van Miriam. De te winnen prijzen allemaal voor de kleintjes en volgens mij een groot succes. De winnaars van het peuterwinfeestje worden allemaal zaterdag 8 april bekend gemaakt.

WIN! Een little tikes zandbak 

Voor deze winactie heb ik gekeken naar items waar Sofie graag mee speelt. En ik heb gekeken naar wat op haar verlanglijstje staat. Vandaag mag ik dus een zandbak van Little tikes weggeven. Sofie krijgt van ons voor haar verjaardag een zandbak en ik heb nu al zin om met haar taartjes te gaan bakken! Een zandbak staat gegarandeerd voor uren speel plezier voor jong en oud, want Aron? Die kan niet wachten tot zijn zusje het cadeau gekregen heeft.

Wat moet je doen om kans te maken op de zandbak van Little tikes

  • Like het bericht op de facebookpagina van Joyfromjoyce
  • Laat een een reactie achter onder dit blog dat je graag kans maakt op deze prijs

Nog meer prijs? Niet alleen ik geef dus iets weg, maar ook Miriam heeft NU een leuke winactie online staan! Heb jij al een kijkje genomen je maakt namelijk kans op een houten bruggenset. Morgen staat er hier weer een gloednieuwe winactie online. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

51 Comments

  • Reply Melissa Polfliet-de Jonge

    Hieperdepiep hoera. Wij hadden 28 maart ook feest. Toen werd onze kleine man Liam alweer 2 hihi. De zandbak is echt heel erg gaaf. Wij wagen graag een kansje voor ons mannetje.

    13/04/2017 at 11:10 pm
  • 1 2

    Leave a Reply