Happy momlife

peuterwinfeestje
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Peuterwinfeestje | €40,- shoptegoed Kaya sieraden

Hieperdepiep Hoera! Veerle en Sofie zijn (bijna) 2 jaar. Afgelopen vrijdag werd Veerle 2 jaartjes oud en op 8 april mag Sofie 2 kaarsjes uitblazen. Reden voor een feestje dachten Miriam en ik. Daarom kun je de komende 5 dagen elke dag om 20:00 uur een winactie vinden op onze blogs in totaal kun je dus kans maken op 10 prijzen! Is dat geen feest? 

Terug in de tijd! 

Miriam en ik kennen elkaar nu iets langer dan twee jaartjes. Wij leerden elkaar kennen toen we in verwachting waren van de meiden en hebben hier een onwijs leuke en gezellige whatsapp groep aan overgehouden! Rond de bevallingen kletsten wij allemaal uren met elkaar en sleepten wij elkaar door de laatste loodjes heen. Ook de eerste weken was er eigenlijk geen nacht dat je alleen wakker was er moesten altijd wel kindjes gevoed worden. Nu 2 jaren later zijn de kindjes deels al 2 jaar en de andere kinderen vieren de komende weken hun verjaardag. En wij moeders? Kletsen nog steeds dagelijks. Tijdens één van onze meetings vertelde ik over het bloggen en een paar dagen later had Mir haar online plekje gecreëerd. Een tijdje geleden besloten Mir en ik dat het wel leuk is om samen de verjaardagen van de meiden te vieren op onze blogs.

De winweek

Vanaf vandaag t/m vrijdag kun je elke dag meedoen aan een winactie op mijn blog en op de blog van Miriam. De te winnen prijzen allemaal voor de kleintjes en volgens mij een groot succes. De winnaars van het peuterwinfeestje worden allemaal zaterdag 8 april bekend gemaakt.

Kaya sieraden

De sieraden van Kaya sieraden heb ik al eens vaker op mijn blog genoemd. Kayasieraden.nl verkoopt diverse sieraden voor, mama’s, kinderen en oma’s! De sieraden kun je veelal personaliseren en zijn dus onwijs leuk om cadeau te doen voor een geboorte of een verjaardag bijvoorbeeld. Sofie krijgt bijvoorbeeld elke verjaardag een sieraad een mooie herinnering toch? In samenwerking met Kayasieraden.nl mag ik een shoptegoed weggeven van €40,- waarvoor je een leuk item kunt shoppen of misschien wel meerdere items.

Wat moet je doen om kans te maken het shoptegoed t.w.v. €40,-

  • Like het bericht op de facebookpagina van Joyfromjoyce
  • Laat een een reactie achter onder dit blog dat je graag kans maakt op deze prijs

Nog meer prijs? Niet alleen ik geef dus iets weg, maar ook Miriam heeft NU een leuke winactie online staan! Heb jij al een kijkje genomen je maakt namelijk kans op een houten bruggenset. Morgen staat er hier weer een gloednieuwe winactie online. 

 

Facebook Comments

Share this post