Winnen

Peuterwinfeestje | €40,- shoptegoed Kaya sieraden

Hieperdepiep Hoera! Veerle en Sofie zijn (bijna) 2 jaar. Afgelopen vrijdag werd Veerle 2 jaartjes oud en op 8 april mag Sofie 2 kaarsjes uitblazen. Reden voor een feestje dachten Miriam en ik. Daarom kun je de komende 5 dagen elke dag om 20:00 uur een winactie vinden op onze blogs in totaal kun je dus kans maken op 10 prijzen! Is dat geen feest? 

Terug in de tijd! 

Miriam en ik kennen elkaar nu iets langer dan twee jaartjes. Wij leerden elkaar kennen toen we in verwachting waren van de meiden en hebben hier een onwijs leuke en gezellige whatsapp groep aan overgehouden! Rond de bevallingen kletsten wij allemaal uren met elkaar en sleepten wij elkaar door de laatste loodjes heen. Ook de eerste weken was er eigenlijk geen nacht dat je alleen wakker was er moesten altijd wel kindjes gevoed worden. Nu 2 jaren later zijn de kindjes deels al 2 jaar en de andere kinderen vieren de komende weken hun verjaardag. En wij moeders? Kletsen nog steeds dagelijks. Tijdens één van onze meetings vertelde ik over het bloggen en een paar dagen later had Mir haar online plekje gecreëerd. Een tijdje geleden besloten Mir en ik dat het wel leuk is om samen de verjaardagen van de meiden te vieren op onze blogs.

De winweek

Vanaf vandaag t/m vrijdag kun je elke dag meedoen aan een winactie op mijn blog en op de blog van Miriam. De te winnen prijzen allemaal voor de kleintjes en volgens mij een groot succes. De winnaars van het peuterwinfeestje worden allemaal zaterdag 8 april bekend gemaakt.

Kaya sieraden

De sieraden van Kaya sieraden heb ik al eens vaker op mijn blog genoemd. Kayasieraden.nl verkoopt diverse sieraden voor, mama’s, kinderen en oma’s! De sieraden kun je veelal personaliseren en zijn dus onwijs leuk om cadeau te doen voor een geboorte of een verjaardag bijvoorbeeld. Sofie krijgt bijvoorbeeld elke verjaardag een sieraad een mooie herinnering toch? In samenwerking met Kayasieraden.nl mag ik een shoptegoed weggeven van €40,- waarvoor je een leuk item kunt shoppen of misschien wel meerdere items.

Wat moet je doen om kans te maken het shoptegoed t.w.v. €40,-

 • Like het bericht op de facebookpagina van Joyfromjoyce
 • Laat een een reactie achter onder dit blog dat je graag kans maakt op deze prijs

Nog meer prijs? Niet alleen ik geef dus iets weg, maar ook Miriam heeft NU een leuke winactie online staan! Heb jij al een kijkje genomen je maakt namelijk kans op een houten bruggenset. Morgen staat er hier weer een gloednieuwe winactie online. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

32 Comments

 • Reply Anna

  Ik doe super graag mee…!
  Facebook: An Na

  30/03/2017 at 8:04 pm
 • Reply Linda Post

  Leuk leuk, ik maak graag kans 🙂

  30/03/2017 at 8:12 pm
 • Reply M. Wijnsema

  Super leuk! (Alvast) Gefeliciteerd met jullie peutertjes!

  30/03/2017 at 8:15 pm
 • Reply elisabeth maria martina

  p.r.a.c.h.t.i.g.

  30/03/2017 at 8:16 pm
 • Reply michael noo

  Maak heel graag kans op dit shop tegoed!!

  30/03/2017 at 8:19 pm
 • Reply Marleen

  Wauw! Het zou wel heel leuk wel heel leuk zijn om mijzelf hiermee te mogen verwennen in mijn kraambed over een paar weekjes

  30/03/2017 at 8:24 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Wow wat n mooie actie. Ik die graag mee. We worden weer opa en oma mss kunnen we de kleinste telg iets moois geven ervan. Of of of of

  30/03/2017 at 8:29 pm
 • Reply Bodil

  Heel gaaf! Zou dolgraag matching bracelets voor mijn meiden uitzoeken!
  (Facebook heb ik niet)

  30/03/2017 at 8:57 pm
 • Reply Kimberley van Ravenswaaij

  Ja geweldig! Zij hebben tenminste ook goed aan de jongens gedacht en zou heel graag iets samen met mijn zoontje dragen 🙂 doe dus heel graag mee.

  30/03/2017 at 9:20 pm
 • Reply Marian B

  Mooie prijs! Ik ben nog op zoek naar een sieraad met daarop de namen van mijn twee kinderen, dus doe graag mee!

  30/03/2017 at 9:51 pm
 • Reply Dieuwke

  Oh wat zou dat leuk zijn. Mijn beste vriendin kan elk moment bevallen en

  30/03/2017 at 10:32 pm
 • Reply Dieuwke

  Oh wat zou dat een leuk cadeautje zijn voor mijn hoogzwangere beste vriendin. Ze is zwanger van haar 2de kindje en zou hier heel blij mee zijn.

  30/03/2017 at 10:33 pm
 • Reply Diana

  Super leuk! Ik loot graag mee!

  30/03/2017 at 10:44 pm
 • Reply Kim

  Ik doe graag mee!

  30/03/2017 at 10:51 pm
 • Reply Manon

  Ik doe ook heel graag mee met deze prachtige prijs

  30/03/2017 at 11:02 pm
 • Reply Bianca

  Nou er zijn niet veel win acties waar ik aan mee doe, omdat ik vond dat anieren het meer verdienen, maar kaya is kaya ♡ ik heb altijd een steentje om mijn ketting met een betekenis. Toen ik zwanger wilde had ik een maansteen die voor vruchtbaarheid en goede bevalling staat en dat was zo. 3 week na de bevalling viel het steentje spontaan af. Ik kreeg een nieuwe die zou staan voor hormonale balans, passend, want na de bevalling heb ik het mentaal even heel zwaar gehad. Nu 5 maanden later is het steentje deze week spontaan af gevallen, voor mij een bevestiging dat het goed met me gaat. Ik heb nu geen ketting meer om, de steentjes hebben (voorlopig) geen betekenis meer, maar ik mis een sieraad om mijn nek, wat zou het mooi zijn om dit op te vullen met iets moois uit de collectie van kaya ♡

  31/03/2017 at 12:09 am
 • Reply Esther

  Ik doe graag mee! Ik wil nog graag een mooi sieraad met de namen van mijn kindjes.

  31/03/2017 at 6:12 am
 • Reply melissa

  Wat een geweldige prijs. Een mooi sieraad waarbij je je kinderen altijd bij je draagt! Ik ben om 😉 Ik waag graag een kansje. liefs melissa

  31/03/2017 at 9:12 am
 • Reply Alyt van der Heide

  Doe heel graag mee. Vind dit een heel persoonlijk en dierbaar cadeau.

  31/03/2017 at 9:39 am
 • Reply Rianne t

  Graag winnen voor mijn meisje die dinsdag 2 word!

  31/03/2017 at 1:23 pm
 • Reply Marieke Flikweert

  Ik waag graag een kansje!

  31/03/2017 at 8:26 pm
 • Reply Les

  Super leuk!! Doe heel graag mee voor dit prachtige cadeau

  01/04/2017 at 8:43 pm
 • Reply Femke Dekker

  Wauw … mijn dochter en ik zouden graag iets moois uitzoeken!

  02/04/2017 at 2:42 pm
 • Reply Laura

  Zo leuk. Ik doe mee

  03/04/2017 at 4:27 pm
 • Reply Fleur

  Ze hebben zulke leuke sieraden, voor groot en klein. Ik doe graag mee

  03/04/2017 at 11:42 pm
 • Reply Luisa

  Ik doe graag mee voor mijn kleine. Ze heeft een hele bijzondere naam en dat zie ik graag terug op een sieraad.

  04/04/2017 at 7:51 am
 • Reply Iris

  Super actie dit! Ik heb nu een ketting met de naam van onze oudste, maar die moet natuurlijk nog vervangen worden door een ketting met de twee namen van mijn heerlijke spruitjes
  Ik doe dus graag mee, maar heb geen Facebook

  04/04/2017 at 10:05 am
 • Reply Marcia Kan

  Wat een leuk winfeestje! Onze dochter mocht gaatjes in haar oren toen ze mocht afzwemmen voor haar A-zwemdiploma. Komend weekend mag ze afzwemmen voor B, dat verdient een mooi setje oorbellen (en nog meer leuks!)

  04/04/2017 at 11:15 pm
 • Reply Sharon de Ridder

  De sieraden van KAYA zijn heel erg mooi; ik maak graag kans op deze cadeaubon!

  06/04/2017 at 10:40 am
 • Reply Sazou

  Onwijs lief Joyce, ik maak dolgraag een kansje! Alvast hartelijk gefeliciteerd met de 2e verjaardag van Sofie (nog 2 daagjes)! Zo bijzonder de gedachtegang achter Kaya en dat er per sieraad een bedrag gedoneerd wordt, zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Dat zou een waanzinnig goed gevoel geven, zo’n prachtig Kaya sierraad te mogen dragen. Veel geluk met je gezinnetje, geniet van je zwangerschap & good luck met je blog!

  06/04/2017 at 5:58 pm
 • Reply Patricia

  Wat vieren jullie de verjaardagen van jullie meiden leuk! Ik denk dat dit erg leuk zou zijn voor mijn nichtje.

  06/04/2017 at 10:59 pm
 • Reply Celina

  Super gaaf! Ik heb zelf al een jasseron bedelarmband met 2 bedeltjes met de namen van mijn kindjes erop. Dus ik zou dan ook gaan voor een kinder jasseron armband met bedeltje met de naam van mijn dochtertje erop!

  07/04/2017 at 10:31 am
 • Leave a Reply