Happy momlife

img_1864
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Persoonlijke moederdag cadeaus

Over 1,5 week is het moederdag het moment waarop iedereen normaal iets extra’s doet voor zijn of haar moeder. In deze gekke tijd is de kracht van iedereen om op een creatieve manier moederdag te vieren. Moederdag op afstand? Met (zelfgemaakt) cadeautje voor de deur? Of juist een persoonlijk cadeau met foto van de kinderen bijvoorbeeld. Ik zocht de drie leukste cadeautjes uit bij Wanapix en deel met jullie wat ik er van vind!

Wanapix is een webshop waar je gepersonaliseerde cadeaus kunt koen. Het bedrijf bestaat al sinds 1984. Ze verkopen van alles, mooie tassen, foto’s op canvas, telefoon hoesjes, knuffels, sleutelshangers en no veel meer. Op alle producten kun je een persoonlijke boodschap plaatsen en/of een foto drukken. Hoe leuk is dat? En al helemaal voor moederdag. Het systeem werkt makkelijk, je kunt een foto uploaden en ziet dan een voorbeeld product met jouw foto en/of tekst er op.

Canvas tas

Ik ben dol op canvas tassen. Als ik even met de kinderen ga fietsen dan neem ik hem een doe ik er de benodigdheden voor dat moment in. Als ik boodschappen ga doen dan gaat ie mee, want er past altijd wel wat in. Deze canvas tas van wanapix is heel fijn! Het is een stevige tas en heeft voldoende ruimte. Ik heb er een regenboog op laten drukken, omdat ik hou van regenbogen! Ik liet deze quote er op drukken:

Successful mothers are not the ones that have never struggled. They are the ones that never give up, despite the struggles

Alleen had ik niet helemaal nagedacht over de kleur van de tekst en de grote. Het is dus heel moeilijk leesbaar. Jammer maar niet erg! Dit is mijn nieuwe favoriete tas.

Keukenschort 

Ik sta veel in de keuken en ik ben echt zo’n iemand die altijd helemaal onder spetters en bloem zit als ik iets gebakken heb. Daarom vond ik een keukenschort wel heel tof! En hoe tof is het om hem te maken met het logo van één van je sites! Ik heb het logo van Kitchenmom (ontworpen door Ro) daarnaast heb ik er een water color effect bij geplaatst. Tof is hij hé? Deze ga ik vaak gebruiken denk ik!

Sleutel hanger

Zoek je nog een cadeautje wat niet duur is? Maar wel heel leuk om te krijgen! Ik besloot er eentje te maken met een foto van de kinderen en op de achterkant een mooie quote. Die zie je hier onder. Het is een mooie stevige sleutelhanger wat ik dus super handig vind. Waarom? Ik ben ALTIJD mijn sleutels kwijt en door het gewicht van de sleutelhanger kun je hem makkelijk en snel terug vinden.

Kortingscode!

In samenwerking met Wanapix mag ik jullie een kortingscode van 30% aanbieden op de keukenschort en de tote bag! Gebruik bij het afrekenen de code: JOYFROMJOYCE. Deze korting is geldig t/m 30 mei.

En nu moet ik gaan nadenken wat ik onze moeders ga schenken.

Facebook Comments

Share this post