Comments (16)

Balen dat de renovatie nog niet klaar is! Kan me voorstellen dat je lekker naar huis wilt. Hopelijk zitren jullie eind van de maand weer lekker in jullie eigen huisje.

Wat balen zeg van de renovatie! Ik kan me voorstellen dat je daar echt klaar mee bent. Fijn om te horen dat het verder goed met je gaat! Heerlijk dat uitzien naar de decembermaand!

Wat vervelend van jullie huis. Ik kan me voorstellen dat je er op een gegeven moment mee klaar bent. Hopelijk voor 5 december en dan een mooi gerenoveerd huis!

Die verbouw ellende kan ik me zo goed voorstellen. Je stelt je in op iets en dan valt dat tegen

Fijn dat het op je werk zo goed gaat en dat het fijn is om mensen om je heen te hebben. Ik kan me dat goed voorstellen. Als zzp-er word je best op jezelf terug geworpen.

Balen van de verbouwing. Zoiets word je inderdaad spuugzat!

Jeetje die verbouwing. Dat kan je zo tegen gaan staan op een gegeven moment. Hier hadden we ook een bepaalde tijd voor bedacht, maar dat werd ook langer, gats en dan zat ik er ook nog in… Sterkte!

Wat fijn dat je op je werk je plekje hebt gevonden, dat is heel erg belangrijk! Wel vervellend dat jullie huisje nog steeds niet klaar is, als je zoiets voor een bepaalde datum af zouden hebben, dan verwacht. Nog even volhouden, het is voor een goed doel!

Haha Joy met Joyce

Lijkt me idd steeds lastiger dat je telkens heen en weer moet reizen van huisje naar school/werk. Zeker als het s ochtends nog donker is en s avonds ook weer vroeg donker gaat worden na volgende week. Maar, het wordt vast wel mooi! Hier ook al zin in de leuke dagen die eraan gaan komen. Te beginnen met Sint Maarten, kindjes hebben al zin in lampion maken!

Ik hoop zo dat jullie huisje snel klaar is.. Lijkt me echt niets dit!

Oh ik hoop echt voor je dat de renovatie snel klaar is. Wat een ellende zeg. Probeer naar het uitzicht te kijken. Straks, als het allemaal achter de rug is, is je huisje weer als nieuw, toch? Dat moet fijn zijn.

Ja absoluut het mag van mij wel klaar zijn. Het huis is inderdaad als nieuw en daar kijk ik best wel naar uit haha!

Het is verschrikkelijk! Maar het is straks wel onwijs mooi!

Wat rot dat het nog vier weken gaat duren. Kan mij indenken dat je heimwee hebt, succes met de laatste loodjes.

Ik hoop dat de renovatie gauw achter de rug is, kan me voorstellen dat je daar helemaal klaar mee bent!! Sterkte!

Ja nog even doorbijten hopelijk 1 december thuis:D

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP