Persoonlijk

Personal update! Hoe gaat het nu?

De laatste tijd is het heel druk geweest en dat was ook te merken op de blog. Mijn prioriteiten lagen even een tijdje ergens anders en er kwam niet elke dag meer een blog online. Ik voelde me dan ook even niet goed, het hele renovatie en werken gedoe werd mij een beetje te veel en ik besloot om stappen te ondernemen. Ik wil de namelijk weer lekker in mijn vel zitten. 

Werken 

Het werken vind ik heel leuk! Ik heb leuke collega’s en vind het onwijs gezellig om op de werkvloer te zijn. Ondanks dat ik graag weer veel wil bloggen vind ik het ook fijn om sociale contacten met mensen op te doen. ZZP-er zijn in het blog wereldje kan best eenzaam zijn. Ik heb soms graag mensen om mij heen. (En stiekem schrijf ik dit stukje, omdat mijn collega’s genoemd wilden worden op mijn blog, toch? ;-)) Nee gekheid ik vind het gewoon heel gezellig! En als ik Enzoknol was geweest dan had ik gezegd: shout out naar mijn collega’s. Maar hé ik ben Enzoknol niet, ik ben Joy met Joyce, ik bedoel Joyfromjoyce.

De renovatie

Ik wil er eigenlijk niet over praten, want ik ben er helemaal klaar mee! Officieel zou deze week ons huisje opgeleverd worden, maar zoals je misschien al wel aan de tekst kunt afleiden gaat dit niet gebeuren. Ons huis heeft op dit moment, geen badkamer, keuken en wc. Ook hebben we aan de achterkant nu een Duitse greppel en is het kozijn er achter ook al uit. het is een dikke chaos en je wilt er gewoon niet zijn. Maar ik mis mijn thuis, ik ben klaar met het reizen en wil gewoon rust. Ik wil ‘s avonds weer van mij Blond Amsterdam borden kunnen eten en op een lekkere bank kunnen zitten terwijl ik tv kijk. Ik wil in mijn eigen veel te grote bed liggen, en zo kan ik eigenlijk nog wel even door gaan. Ik heb heimwee naar ‘ thuis’. Ik probeer me er bij neer te leggen en hoop dat we voor 5 december weer thuis zijn. Nog even…De woningbouw gaf dat het maximaal 4 weken langer gaat duren en dat hoop ik dan ook oprecht.

En meer…

Verder voel ik me goed. Ik zit bomvol energie en kan echt genieten van de kleine dingen. Zo fijn dat dingen weer een beetje gaan zo als ze moeten gaan. Er komt een leuke periode aan en ik hoop dit ook met het gezin lekker thuis te kunnen vieren. Sintmaarten, Sinterklaas, Aron zijn zesde! verjaardag en natuurlijk kerst. Ik heb er zin in en krijg er ook onwijs veel energie van. Maar eerst wil ik mijn huis en dat zal mij onwijs veel rust gaan geven.

En hoe gaat het met jullie?

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

16 Comments

 • Reply Charlotte

  Balen dat de renovatie nog niet klaar is! Kan me voorstellen dat je lekker naar huis wilt. Hopelijk zitren jullie eind van de maand weer lekker in jullie eigen huisje.

  25/10/2016 at 7:26 am
 • Reply Romy

  Wat balen zeg van de renovatie! Ik kan me voorstellen dat je daar echt klaar mee bent. Fijn om te horen dat het verder goed met je gaat! Heerlijk dat uitzien naar de decembermaand!

  25/10/2016 at 7:42 am
 • Reply marjon

  Wat vervelend van jullie huis. Ik kan me voorstellen dat je er op een gegeven moment mee klaar bent. Hopelijk voor 5 december en dan een mooi gerenoveerd huis!

  25/10/2016 at 8:24 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Die verbouw ellende kan ik me zo goed voorstellen. Je stelt je in op iets en dan valt dat tegen

  25/10/2016 at 9:54 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Fijn dat het op je werk zo goed gaat en dat het fijn is om mensen om je heen te hebben. Ik kan me dat goed voorstellen. Als zzp-er word je best op jezelf terug geworpen.

  Balen van de verbouwing. Zoiets word je inderdaad spuugzat!

  25/10/2016 at 10:58 am
 • Reply Jessica

  Jeetje die verbouwing. Dat kan je zo tegen gaan staan op een gegeven moment. Hier hadden we ook een bepaalde tijd voor bedacht, maar dat werd ook langer, gats en dan zat ik er ook nog in… Sterkte!

  25/10/2016 at 11:59 am
 • Reply Lilian

  Wat fijn dat je op je werk je plekje hebt gevonden, dat is heel erg belangrijk! Wel vervellend dat jullie huisje nog steeds niet klaar is, als je zoiets voor een bepaalde datum af zouden hebben, dan verwacht. Nog even volhouden, het is voor een goed doel!

  25/10/2016 at 1:01 pm
 • Reply Nicole

  Haha Joy met Joyce

  25/10/2016 at 7:18 pm
 • Reply Jolanda

  Lijkt me idd steeds lastiger dat je telkens heen en weer moet reizen van huisje naar school/werk. Zeker als het s ochtends nog donker is en s avonds ook weer vroeg donker gaat worden na volgende week. Maar, het wordt vast wel mooi! Hier ook al zin in de leuke dagen die eraan gaan komen. Te beginnen met Sint Maarten, kindjes hebben al zin in lampion maken!

  25/10/2016 at 9:28 pm
 • Reply Nicole

  Ik hoop zo dat jullie huisje snel klaar is.. Lijkt me echt niets dit!

  25/10/2016 at 9:51 pm
  • Reply admin

   Het is verschrikkelijk! Maar het is straks wel onwijs mooi!

   27/10/2016 at 12:44 pm
 • Reply Simone

  Oh ik hoop echt voor je dat de renovatie snel klaar is. Wat een ellende zeg. Probeer naar het uitzicht te kijken. Straks, als het allemaal achter de rug is, is je huisje weer als nieuw, toch? Dat moet fijn zijn.

  25/10/2016 at 11:36 pm
  • Reply admin

   Ja absoluut het mag van mij wel klaar zijn. Het huis is inderdaad als nieuw en daar kijk ik best wel naar uit haha!

   27/10/2016 at 12:39 pm
 • Reply Saskia

  Wat rot dat het nog vier weken gaat duren. Kan mij indenken dat je heimwee hebt, succes met de laatste loodjes.

  31/10/2016 at 7:34 am
 • Reply Bregje

  Ik hoop dat de renovatie gauw achter de rug is, kan me voorstellen dat je daar helemaal klaar mee bent!! Sterkte!

  02/11/2016 at 8:18 am
  • Reply admin

   Ja nog even doorbijten hopelijk 1 december thuis:D

   06/11/2016 at 1:22 pm

  Leave a Reply