Happy momlife

social 4
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Personal – Hoe gaat het nu?

De laatste week komen er weer wat minder blogs online en meer samenwerkingen. De samenwerking zijn allemaal gepland waardoor dit gewoon door liep, maar de persoonlijke stukjes ontbreken een beetje en dat heeft een reden. 

Ijzertekort? 

Al een tijdje voel ik me niet heel goed mijn lijf werkt niet helemaal mee. Sinds ik de prikpil heb gebruikt ben ik bijna de hele maand aan het menstrueren en dat vreet veel van mijn energie. Inmiddels weet ik dat ik en ijzertekort heb en zit ik aan de medicijnen hiervoor. Ook heb ik medicijnen gekregen om het bloeden te stoppen/minderen. Mocht dit niet werken dan krijg ik een verwijzing naar de gynaecoloog om verdere onderzoeken te laten doen. Vorig weekend had ik een dieptepunt mijn hele lichaam deed pijn en mijn ogen kon ik amper open houden. Het hoort niet zo te zijn en mijn lichaam geeft duidelijk aan dat ik even een stapje terug moet. Daarom heb ik mezelf deze week niet in de rondte gewerkt om een blog online te krijgen. Ik heb deze week ook andere leuke verplichtingen (dansles geven!!) wat voor mij ook even belangrijk is en waar ik veel positieve energie van krijg. Ook ben ik bezig met het organiseren van een feestje dit weekend dus alles bij elkaar is het gewoon druk. En maak ik het mezelf ook druk haha. Door mijn gezondheid ben ik op dit moment ook niet bezig met afvallen.

Bloggen en Vloggen? 

Ik ga het allemaal weer goed oppakken en er komen echt minder samenwerkingen online. Maar doordat ik de afgelopen tijd minder persoonlijk heb geplaatst leek het een overkill aan samenwerking en ik begrijp dat dit niet altijd heel prettig is, maar hé ik wil ook brood op tafel. Naast het bloggen ben ik sinds een maandje ongeveer ook heel actief op youtube. Iedere week komen er ongeveer 4 video’s online waarbij ik je een kijkje geef in ons leven. Super leuk natuurlijk als je ons daar wil gaan volgen. Ik wil vanaf nu ook op zondag als (extra) blog een overzicht plaatsen van de video’s die online zijn gekomen. Je kunt je hier abonneren op mijn kanaal.

De kindjes 

De kindjes hebben ook weer een onrustige periode gehad. Aron had natuurlijk zijn “situatie” waar hij mee moest dealen en waar wij hem in moesten begeleiden. Ook is er op school een ding waar wij met hem actief mee bezig zijn om er voor te zorgen dat dit ook beter gaat. Sofie is een echte peuter die mij goed op de kast weet te jagen en ik ben gewoon veel tijd kwijt aan het opvoeden momenteel. Waar Aron een super makkelijke peuter was is Sofie het tegenoverstelde (mini me). En Fleurtje tja.. dat gaat nog steeds af en aan en ’s nachts zijn wij ook nog steeds iedere nacht wakker, maar het gaat beter en ze maakt sprongen in haar ontwikkeling dus het is allemaal te verklaren.

Zo dan zijn jullie weer een beetje bij gepraat. Op naar een gezonde zomer! Hoe gaat het bij jullie? 

Facebook Comments

Share this post