Persoonlijk

Personal | Geen kerstboom?

Wauw wat is het een heftige periode geweest de laatste tijd. Sinds dat wij naar het vakantiehuisje zijn verhuisd werd het enorm intens. Ik heb regelmatig bij mijn moeder in huis gestaan met de tranen over mijn wangen. Ik was moe en had weinig fut. 

Maar vanaf het moment dat ik mijn eigen bed weer indook voelde ik de energie weer door mijn lichaam stromen. Ik kreeg weer energie om dingen te doen en was direct gemotiveerd om de dozen uit te pakken, dit deed ik dan ook. De afgelopen dagen heb ik bijna alle dozen erdoor gepakt en begint ons huis weer een thuis te worden. Woensdag is als het goed is de keuken ook klaar voor gebruik en kan ik mij daar ook weer nestelen.

Geen kerstboom?

Dit weekend sprak ik opeens tegen Robert uit dat ik dit jaar waarschijnlijk geen kerstboom wilde. Ik heb het wel even gehad met de onrust in huis en wil dolgraag rust. Een kerstboom maakt het huis direct weer voller en ik heb gewoon geen zin om hem weer op te ruimen. Dat grote ding komt er dit jaar dus niet in. Wel ga ik het natuurlijk op een andere manier gezellig maken in huis, maar hoe? Dat kun je binnenkort op mijn youtubekanaal zien! Het voelt wel gek hoor ik als grote kerstfan die geen kerstboom neer gaat zetten. Waarschijnlijk kom ik hier nog wel op terug en staat er toch wel gewoon een kerstboom aankomende week in ons huis, haha!

Mijn blog 

Och wat heb ik mijn blog schandalig verwaarloosd zeg! Vanaf dat wij op dat vakantiepark hebben gewoond is het een chaos op mijn blog geworden. Opeens is er geen ritme meer, iets waar ik zelf wel heel erg veel spijt van heb. Ik hoop de komende tijd de draad weer op te pakken en 1 januari weer met een frisse start te beginnen. Ik had zoiets mooi’s opgebouwd en dat ben ik door mijn eigen (slechte) blog ritme weer kwijt geraakt.

De kindjes 

Met de beide kleintjes gaat het goed! Je kunt goed merken dat ze beide blij zijn om weer thuis te zijn. Aanstaande zaterdag vieren wij Aron zijn zesde verjaardag en volgende week woensdag is het jarig. Wauw, bizar dat het vandaag alweer 6 jaartjes geleden is dat ik was uitgerekend van Aron. Wat was ik blij dat hij nog even bleef zitten en ik kon wennen aan het idee dat ik moeder werd. Zaterdag vieren wij dus feest met vrienden en familie en woensdag is er zijn kinderfeestje in een piratenthema. Ik heb het nog druk komende week met het bedenken van leuke spelletjes.

Sofie zit in een iets lastige fase. ‘S avonds wil ze niet slapen en overdag eet ze vrijwel niet. Dingen die Aron niet deed en waar ik toch wel heel onzeker van word. Je zou toch denken dat ze wel honger zou hebben, maar dit merk ik niet echt. Waarschijnlijk is het een fase en gaat ze hier wel overheen. Frustrerend is het in ieder geval wel. Mocht iemand tips hebben dan hoor ik ze graag.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Jessica

  Wat fijn dat jullie huis meteen weer voelt als jullie thuis… dat je jouw energie weer voelt stromen en dat de kindjes zich ook fijn voelen.

  06/12/2016 at 6:42 am
 • Reply marjonS

  Fijn dat jullie weer thuis zijn. Ik doe dit jaar ook geen kerstboom. We gaan verhuizen en krijgen 22 dec de sleutel. Dus klussen in het nieuwe huis, inpakken in het oude huis. Dan wil ik geen kerstboon om me geen hebben. Wel versiering.

  Alvast veel plezier met Aron zijn verjaardag en feestje. De fase van Sofie herken ik. Al is onze boef wat ouder, 2 jaar, maar overdag weinig tot niks eten en in de avond niet naar bed willen. Fases noemen wij het ook maar. Succes ermee!

  06/12/2016 at 9:10 am
 • Reply Danielle

  Fijn dat jullie weer thuis zijn. Tipje voor een kerstboom: koop een klein houten boompje en zet er allemaal nep waxinelichtjes op en leuke tierelantijntjes. Heb ik ook gedaan (zie ergens vorig jaar op mijn blog) en het is makkelijk + gezellig!

  06/12/2016 at 12:01 pm
 • Reply Kirsten

  Niet naar bed willen is een lastige natuurlijk, hopelijk waait het snel over! Geniet alvast van Aron’s verjaardagsfeestje… Ik begrijp het wel hoor dat je geen boom wil zetten omwille van de drukte in huis. Ik ga hem morgen zetten, maar het gaat gewoon erg vol staan en daar kijk ik tegenop.

  06/12/2016 at 3:33 pm
 • Leave a Reply