Comments (4)

Wat fijn dat jullie huis meteen weer voelt als jullie thuis… dat je jouw energie weer voelt stromen en dat de kindjes zich ook fijn voelen.

Fijn dat jullie weer thuis zijn. Ik doe dit jaar ook geen kerstboom. We gaan verhuizen en krijgen 22 dec de sleutel. Dus klussen in het nieuwe huis, inpakken in het oude huis. Dan wil ik geen kerstboon om me geen hebben. Wel versiering.

Alvast veel plezier met Aron zijn verjaardag en feestje. De fase van Sofie herken ik. Al is onze boef wat ouder, 2 jaar, maar overdag weinig tot niks eten en in de avond niet naar bed willen. Fases noemen wij het ook maar. Succes ermee!

Fijn dat jullie weer thuis zijn. Tipje voor een kerstboom: koop een klein houten boompje en zet er allemaal nep waxinelichtjes op en leuke tierelantijntjes. Heb ik ook gedaan (zie ergens vorig jaar op mijn blog) en het is makkelijk + gezellig!

Niet naar bed willen is een lastige natuurlijk, hopelijk waait het snel over! Geniet alvast van Aron’s verjaardagsfeestje… Ik begrijp het wel hoor dat je geen boom wil zetten omwille van de drukte in huis. Ik ga hem morgen zetten, maar het gaat gewoon erg vol staan en daar kijk ik tegenop.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP