Happy momlife

shutterstock_534945187
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De perfecte inrichting van ons huis

Inmiddels wonen wij 2 maandjes in ons nieuwe huis en nog steeds ben ik erg zoekende naar hoe wij het moeten gaan inrichten. Momenteel staan onze oude meubels in het huis inclusief twee kasten die wij van mijn oma hebben gekregen. Er is niks mis met onze meubels en inrichting vind ik zelf, maar het is niet af. 

De zithoek 

In de zithoek staat momenteel alleen onze bank en een nuna leaf, verder staat er nog een simpel ikea salon tafeltje. Maar eigenlijk voelt het niet af. Onze andere huis stond vol door deze meubels en nu is er ruimte over. Het liefst wil ik een mooie leren bank met een losse leren stoel. Eigenlijk weten Robert en ik precies wat wij willen. Aan de andere kant van de kamer staat onze grote witte buffetkast, deze wil ik eigenlijk blauw verven. Dit past goed bij de industriële uitstraling die ik wil uitdragen in de woonkamer. Maar voordat wij de witte kast gaan verven proberen wij de kleur eerst op een klein kastje om te kijken of het wel echt past. Ook mis ik nog een mooie staande lamp in de zithoek en misschien voor de herfst/winter wel een vloerkleed. Ook de vitrage die er nu hangt vind ik niet mooi. Het is fijn dat het er hing toen wij hier kwamen, maar met alle allergieën binnen ons gezin zijn ze niet heel praktisch. Ik zag bij raamdecoratie.com gelukkig mooie rolgordijnen en mooi inbetweens. De perfecte combinatie voor het raam vind ik.

De eethoek 

En dan de eethoek. Daar staat nu een kast die ook dezelfde blauwe kleur krijgt, tenminste als het kleine kastje in de smaak valt. Daarnaast denk ik dat wij ook een grotere eethoek moeten hebben. Gelukkig is Robert heel handig en heeft ie van oude meubels nog een hele boel planken waardoor hij zelf de eethoek kan vergroten. Ook komt op die plek mijn bureau die Robert as we speak aan het maken is. Super fijn dat ie zo handig is en dingen kan maken die ook passen bij onze smaak. Bij mijn bureau moet dan alleen nog een mooie stoel komen, ik wil er een mooie kuipstoel bij hebben.

Decoratie 

En dan als alles klaar is en wij nog weten waar er ruimte over is voor wat stofvangende decoratie kan het aankleden beginnen. Ons huis heeft veel hout en steigerhout en daar kan een hele mooie industriële stijl mee gecreëerd worden. Hoe dat weet ik nog niet, maar ik denk dat als wij over een tijd de meubels die wij willen bij elkaar gespaard hebben dat het wel vanzelf komt.

Maar voor nu ben ik tevreden met wat wij hebben. En lopen wij vanzelf tegen meubels aan die passen. 

Facebook Comments

Share this post