In de zomer eten wij graag koude gerechten. Pasta salade, couscous en ga zo maar door! Eén van mijn favoriete is de pastasalade met farmersalade. Eentje die ik ieder jaar wel meerdere keren per week maak, maar die eigenlijk nog nooit op kitchenmom is gekomen. Eén van mijn vriendinnen was het er niet mee eens dus speciaal voor haar en alle anderen die dit recepten moeten proberen. Hierbij mijn favoriete pastasalade recept!
Speciaal voor zomerse dagen is dit een lekker recept. Ook ideaal voor op de camping om te maken. Je hebt namelijk maar 1 pan nodig. Ik maak hem ook vaak als we met een grote groep gaan BBQ-en. Je kunt er gemakkelijk een grote portie van maken namelijk.
Pasta salade met Farmersalade en perzik
Ingrediënten
- 250 gram pasta
- 1 grote blik perziken
- 1 komkommer
- 250 gram gerookte kip
- 1 bak farmer salade tegenwoordig hebben veel winkels een eigenmerk variant,ideaal!
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snijd de komkommer in blokjes, de gerookte kip in reepjes en de perziken in blokjes
- Giet de pasta af en laat goed afkoelen. Ik maak de pasta meestal ’s ochtends, snijd de boel en meng het ’s avonds.
- Als de pasta afgekoeld is en de overige ingrediënten gesneden zijn voeg je alles bij elkaar. Schep de farmer salade erdoor en je kunt aanvallen!
Het is mij niet goed duidelijk hoeveel gram farmersalade je nodig hebt.