Persoonlijk

Pastasalade met mango en mozzarella

Ik kondigde laatst al aan dat ik vaak een pastasalade zou gaan delen en dat klopt! haha! Een hele tijd terug (ergens in juni) deelde ik deze salade op social media en gaf ik aan dat ie tijdens mijn verlof online komt. nu dus! Ik maakte een onwijs lekkere pastasalade n ik denk dat dit mijn favoriet is. Hij is fris, lekker en vullend genoeg. Ook de rest van het gezin vond hem lekker en inmiddels heeft ie hier al vaker op tafel gestaan tijdens warme dagen. Hoera voor pastasalades! 

Benodigheden:

 • 300 gram fusili
 • 1 bakje kippenstukken van de lidl (deze zijn al gegaard)
 • 2 bollen mozzarella
 • 1,5 mango
 • evt rode pesto

Bereiding

 • Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Je kunt dit eventueel ‘s ochtends doen of de avond ervoor. Dan is het lekker afgekoeld als je gaat eten
 • Spoel de pasta af en laat het afkoelen, heb je het niet direct nodig? Dan kun je het nog even in de koelkast zetten
 • Snijd de kippenstukjes in kleine boekjes. Ik had aan 1 pakje genoeg, maar heb je grote vleeseters dan kun je er altijd nog eentje door heen snijden.
 • Schil de mango en snijd deze ook in blokjes. Ik heb een hele handige mango snijden waarmee ik de pit er makkelijk uit kan snijden. Het is dan en kwestie van blokjes maken en eruit snijden. Geen gepiel met de mango dus.
 • Ook de Mozzarella snijd ik in kleine blokjes. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om van die mini mozzarella bolletjes erdoorheen te doen.
 • Meng het geheel door elkaar en je kunt aan tafel !
 • Robert voegde toen het op zijn bord lag nog een lepel met rode pesto toe. Ik zelf vind dit niet zo lekker, maar mocht je nog meer smaak aan je salade willen dan kun je dit natuurlijk altijd toevoegen.

Eet smakelijk! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Simone

  Lekker! Mis alleen de groenten, zou er zelf sla, komkommer, avocado etc aan toevoegen!

  23/08/2017 at 8:32 am
  • Reply admin

   Ik had er nog rauwkorst naast liggen, maar voor de smaak is dit echt het lekkerst. Vele andere dingen maakten het bitterder.

   23/08/2017 at 8:34 am

  Leave a Reply