Wij zijn DOl op pasta salade. In de zomer eten wij dit echt heel erg vaak. En vaak eten wij ook nooit dezelfde variant. Tijdens BBQ feestjes maak ik altijd dezelfde en die heeft nog nooit op mijn blog gestaan. Deze zal ik dit jaar ook gaan plaatsen! Maar nu eerst een van mijn favorieten een pastasalade met carpaccio!
Pasta salade carpaccio
Ingrediënten
- 500 gram pasta
- 1 zakje rucola
- 2 paprika’s
- 1/2 komkommer
- 2 eetlepels pesto
- 200 gram gerookte kipfilet
- 1 bakje cherry tomaten
- 1 schaal carpaccio met kaas flakes
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking en laat afkoelen onder de koude kraan. En doe in een kom.
- Snijd de paprika in kleine blokjes, de komkommer in kleine blokjes en de gerookte kipfilet in blokjes en doe deze in een kom.
- Halveer de cherry tomaten en doe deze ook in de kom.
- Was de rucola en voeg deze ook toe aan de kom.
- Doe de eetlepels pesto erbij en roer het geheel goed door elkaar.
- Voeg als laatste nog de carpaccio toe en schep dit er goed doorheen.