Happy momlife

10737831488_img_2230
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Party Piet Pablo en de verdwenen cadeaus | Film tip!

De herfstvakantie leek mij het perfecte moment om naar een sinterklaas film te gaan. Nu al? Ja nu al! Niet alleen om de film te kunnen zien maar ook om jullie te vertellen wat wij van de film Party Piet Pablo en de verdwenen cadeaus vonden. Afgelopen maandag gingen wij naar de film en ik vertel jullie graag of het een aanrader is om heen te gaan. 

Onze kinderen zijn dol op de liedjes van Party Piet Pablo en doen ieder jaar weer alle dansjes. Stiekem vind ik de dansjes en liedjes ook wel erg leuk. Een goede keus dus om naar deze film te gaan, helemaal omdat ook Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin in de film spelen. Met een beker drinken en wat lekkers gingen wij dan ook naar de bioscoop toe om deze film te gaan bekijken.

Over de film 

De pieten zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het rond brengen van de cadeaus, Party Piet Pablo en Love Piet zijn druk aan het oefenen en Stress Piet? Tja die heeft stress. Tijdens de voorbereidingen lijkt alles vlekkeloos te verlopen, super fijn natuurlijk! Maar vergeet meneer van Driel niet, meneer van Driel krijgt al jaren geen cadeau en heeft een plan bedacht om dit jaar wel cadeaus te krijgen.  De pieten zijn druk bezig met het rond brengen van de cadeaus en meneer van Driel sluipt achter de pieten aan om de cadeaus te stelen voordat de kinderen wakker worden, maar meneer van Driel blijkt niet zo slimmerik, want hij vergeet de sloten, het alarmsysteem en misschien wel de honden.

Hij bedenkt een ander plan waardoor hij zich voordoet als Party Piet Pablo en klopt in de ochtenden bij de kinderen om de cadeautjes weer op te halen. Wel maakt hij een belofte, maar deze belofte komt hij niet na. Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin (van de Julianatoren) zijn ook slachtoffer en snappen er niks van. Pablo krijgt de schuld en is hier heel verdrietig door, maar hij bedenkt een plan om zijn onschuld te bewijzen. Party Piet Pablo en Love Piet bedenken een manier om meneer van Driel te besluipen en te betrappen. Of dit allemaal goed gaat? Dat moet je zien in deze toffe sinterklaasfilm.

Een aanrader? 

Wij vonden de film allemaal erg leuk! Af en toe een beetje spannend, maar niet te spannend. Sofie kon het prima hebben. De film bevat veel leuke, spannende momenten en wij vinden het echt een aanrader om heen te gaan. Hij duurt iets langer dan een uur en tussendoor is er nog een korte pauze, handig om even te plassen bijvoorbeeld. De film draait alleen bij kinepolis

Ps. Mocht je kind fan zijn van Cas de Ranger, zoals Aron denk er dan wel even goed overna. Aron had namelijk door dat Stresspiet wel heel veel op Cas de Ranger lijkt. 

Facebook Comments

Share this post