Happy momlife

pacapod 3
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Pacapod luiertas | Review

Ik deelde afgelopen week al op Instagram dat ik een nieuwe luiertas liefde heb. Ik heb namelijk de Pacapod  Nelson mogen ontvangen. Een super handige luiertas waar alles in past en die ook nog eens in hippe kleuren te krijgen is. Ik koos voor de kleur Charcoal en dit is een soort donkergrijs die prima past bij mijn Quinny Zapp X.

De PacaPod Nelson is ontworpen om mee te kunnen reizen. De tas is lichtgewicht en heeft een zachte buitenkant in Cordura-stijl. De luiertas is georganiseerd door zijn vele vakjes, ritsjes en extra tasjes die je erin kunt plaatsen. In de tas zitten namelijk twee uitneembare binnentassen (pods). Eén is voor de luiers en één is voor de (fles)voedingen. De inhoud van beide pods zijn hygiënisch gescheiden. Deze pods kun je ook los gebruiken en handig bevestigen ana je kinderwagen. Daarnaast heeft de PacaPod ook een gewatteerd verschoningsmatje en een speciale bevestiging voor aan je kinderwagen waar ik helemaal blij mee ben.

Als je een georganiseerde luiertas wilt hebben waar alles (en meer) in kan dan is de PacaPod echt een uitkomst. Deze luiertas is geschikt voor ouders die voor het eerst een kindje krijgen en daardoor teveel meenemen. Of voor ouders zoals wij die 3 kinderen hebben en daarvoor en heleboel spulletjes meenemen. Nu moet ik wel zeggen dat het grootste gedeelte van wat ik meesleep voor Fleurtje is. haha!

In mijn vorige luiertas paste echt niet alles wat ik nodig heb. Maar in de PacaPod kan ik alles meenemen zonder bang te zijn dat ik te weinig mee heb. En het mooiste is door het systeem van PacaPod is het geen dikke chaos, maar kun je alles mooi georganiseerd meenemen. De Pacapod heeft namelijk een heleboel vakjes en een groot ruim vak. Daarnaast zitten er ook twee losse tasjes, ook wel Pods genoemd in.

Deze Pods kun je eruit halen wanneer je alleen luiers of voeding nodig hebt bijvoorbeeld. Dan hoef je niet de hele luiertas mee te nemen. Eén van de Pods is geïsoleerd hier kun je eten warm of koud in bewaren. En het materiaal is super handig, want je kunt het makkelijk schoonvegen en het is een waterdichte stof. Voor alles is eigenlijk wel een plekje, super handig! De andere Pod is voor de verschoning.

De tas is ideaal in gebruik. Je kunt hem namelijk als schoudertas gebruiken, als rugtas en met de bijgeleverde haken kun je hem makkelijk aan de kinderwagen bevestigen. Ik ben echt mega blij met de tas van PacaPod. Ik had dit bij mijn eerste moeten hebben haha!

Wat neem ik mee 

Op bovenstaande foto zie je wat ik allemaal meeneem. Niet alles is zichtbaar want de Pods zijn ook gevuld. Wat neem ik mee:

 • Luiers voor Sofi e
 • Luiers voor Fleur
 • Billendoekjes
 • Flesje
 • melkpoeder
 • Zakjes met fruit
 • een doosje snacks
 • lepeltje
 • slabbertje
 • Hydrofiel 2x
 • Billencreme
 • Amandelolie
 • Zonnebrandcreme 
 • Setje extra kleding
 • Sophie de Giraffe
 •  Knuffeltje
 • Munchkin drinkbeker
 • Flesje water voor Sofie
 • Rozijntjes

Ik denk dat bovenstaande wel de basis is van wat ik meeneem naar een reguliere afspraak. En het mooie is dat ik mijn Tula-Free-To-Grow ook nog mee kan nemen in deze luiertas. Ideaal! Ik ben heel blij met mijn luiertas van Pacapod.

Facebook Comments

Share this post