Happy momlife

Hey hoi! Ik ben Joyce. En kort samengevat ben ik; een chaoot, opgewekt, zorgzaam en nogal impulsief. Ik ben de momboss 😉 achter Joyfromjoyce.nl. Toen ik plotseling zwanger bleek te zijn van onze zoon besloot ik te gaan bloggen over mijn leven als jonge moeder. Maar inmiddels is het veel meer dan dat. Het is mijn stukje op het internet waar ik mijn hart kan luchten en leuke tips kan delen. Ik klets op mijn blog graag over het moederschap, over besparen en over onze verhuisavonturen en dat zijn er nogal wat haha!

Het moederschap begon voor mij in 2010 toen ik 25 weken zwanger bleek van onze zoon Aron. Ruim vier jaar lang hebben wij genoten van alleen hem en toen mochten wij na meerdere miskramen ons tweede kindje in onze armen sluiten in 2015 werd Sofie geboren. In 2017 maakten wij ons gezin compleet met de geboorte van onze tweede dochter Fleur. Een grote rijkdom en grote inspiratiebronnen voor mij als blogger. In het dagelijkse leven ben ik thuis, bij de kinderen om voor hun te zorgen en schrijf ik verhalen op mijn blog en doe ik ook nog een poging om wat van mijn youtube carrière te maken. Ik ben een cupcake bakkende thuisblijfmoeder en ik geniet er enorm van om zoveel van onze kinderen mee te mogen maken.

Op Joyfromjoyce  probeer ik dagelijks een stukje van mijn leven als moeder te delen. Wat maak ik mee als moeder? En als Joyce? Waar word ik blij van? En natuurlijk vele andere leuke dingen. Ik zal zeggen kijk eens rond er staan genoeg leuke blogs online om gelezen te worden.