Comments (15)

Mooi artikel! Maar wat bedoel je met reanimatie broodjes?? Of is dit een fout haha

Wat spannend! Lijkt me heel bijzonder om 40+ zwanger te zijn. Sowieso bijzonder om a terme te bevallen, haha! Ik ben zo benieuwd. Kom maar gauw lief, klein meisje <3

Grappig hoe ik je eigenlijk niet ken, maar dit toch zoooo spannend vind !

Wat spannend!! Succes met de laatste dagen 🙂

Als een iemand dat kan…ben jij het wel.
Ook al ken ik je niet in het echt..ik weet dat je een geweldige moeder bent. Daar kunnen er heel veel een voorbeeld aan nemen.
Ik ben ook heel benieuwd naar jullie kleine meisje!

Maarre reanimatie broodjes?

Oooh wat spannend he! Ik leef helemaal met je mee en ben heel benieuwd wanneer de kleine meid komt:) succes de laatste paar dagen. Nog éventjes….

Haha ja! Zo noemde de bakker het in het bakkersmuseum

Ja het is nu echt spannend, je weet dat het elk moment kan gebeuren. Het voelt ook wel als een mijlpaal en ben onwijs dankbaar dat ik zo lang zwanger mag zijn aangezien er genoeg vrouwen zijn die dit bij lange na niet halen. Maar nu ik 40+ ben mag ze wel komen haha, ben zo nieuwsgierig naar haar.

Dankjewel

Aah dankjewel voor je lieve reactie!

Reanimatie broodjes zijn afbakbroodjes. De bakker van het bakkersmuseum noemt ze zo en hier in huis gebruiken we het nu.

Zooo spannend!! Elke dag denk ik weer; zou ze al bevallen zijn? Succes Joyce, je kunt het echt!

Oh wat spannend! Aftellen!

Bij mij waren ze ook beide over de 40 weekjes vond toch een gek gevoel! En net wat je zegt vragen spookte toen ook flink door mijn hoofd en jaa het zal na een poosje echt allemaal zijn gangetje gaan! Het zal voor Aron ook spannende tijd worden heb vanaf de dag dat onze Bella bij ons is elke dag wel een beetje echte Deven tijd ingelast! En nu Bella wat groter is heb ik voor haar ook echte bella tijd waar we even heel bewust samen iets doen wat zei uitzoeken en waarvan zei mij mogen uitleggen en vetellen hoe het zou moeten gaan ene dag is het dansen andere dag wandelen of puzzelen of menory of boodschapjes noem maar op! Komt een heerlijk nieuwe tijd voor jullie aan genieten geblazen!!
Ps: meis wat zijn reanimatie broodjes??

Lief geschreven!

Gek is dat he? Al die tijd leef je toe naar een datum en ineens is het dan zover en nog geen baby! Ik hoop voor je dat het niet heel erg lang meer duurt want elke dag is er 1 te lang!

Het zal vast wel even wennen zijn in het begin, maar Aron is al zo groot en zelfstandig! Dat komt vast allemaal goed, lekker laten helpen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP