zwanger

Over de 40 weken, ik vind het gek!

40 weken zwanger, een moment waar ik lang naar toe heb geleefd aangezien het toch een hoogtepunt is en er genoeg zwangeren zijn die dit niet bereiken. Toen ik net zwanger was wist ik wel dat ik hier (weer) overheen zou gaan. Aron kwam namelijk ook met 41+1 één dus in dat geval zal ik volgende week vrijdag bevallen. Toch vind ik het gek om 40+ weken zwanger te zijn.

Toe leven naar het moment
Op dit moment kan ik niks anders dan toe leven naar het moment dat het begint. Ik weet nu dat ik binnen twee weekjes mama word van een dochter, maar wanneer dat is een raadsel. Gek idee, want twee weekjes is natuurlijk heel kort en snel en gewoon al bijna! Vandaag besef ik me maar al te goed dat het einde echt in zicht is en dat het elk moment kan gebeuren. Maar tot die tijd maken we gewoon nog wat plannen voor het paasweekend. Het gourmetvlees is ingekocht en de reanimatie broodjes liggen klaar om afgebakken te worden dit weekend.

Ben ik er wel klaar voor? 
En ook de vraag of ik er klaar voor ben komt steeds vaker naar boven. Kan ik het wel? Een baby én een kleuter vermaken en de juiste aandacht geven? Dit loopt waarschijnlijk allemaal straks wel vanzelf goed.

Nog maximaal 13 dagen… Kom maar hoor lief klein meisje, je bent zo welkom!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

15 Comments

 • Reply Lara

  Mooi artikel! Maar wat bedoel je met reanimatie broodjes?? Of is dit een fout haha

  03/04/2015 at 12:37 pm
  • Reply Joyce

   Haha ja! Zo noemde de bakker het in het bakkersmuseum

   03/04/2015 at 5:18 pm
 • Reply Jess

  Wat spannend! Lijkt me heel bijzonder om 40+ zwanger te zijn. Sowieso bijzonder om a terme te bevallen, haha! Ik ben zo benieuwd. Kom maar gauw lief, klein meisje <3

  03/04/2015 at 12:45 pm
  • Reply Joyce

   Ja het is nu echt spannend, je weet dat het elk moment kan gebeuren. Het voelt ook wel als een mijlpaal en ben onwijs dankbaar dat ik zo lang zwanger mag zijn aangezien er genoeg vrouwen zijn die dit bij lange na niet halen. Maar nu ik 40+ ben mag ze wel komen haha, ben zo nieuwsgierig naar haar.

   03/04/2015 at 5:19 pm
 • Reply Ester

  Grappig hoe ik je eigenlijk niet ken, maar dit toch zoooo spannend vind !

  03/04/2015 at 1:33 pm
 • Reply Mahwish

  Wat spannend!! Succes met de laatste dagen 🙂

  03/04/2015 at 2:05 pm
  • Reply Joyce

   Dankjewel

   03/04/2015 at 5:19 pm
 • Reply Sanne

  Als een iemand dat kan…ben jij het wel.
  Ook al ken ik je niet in het echt..ik weet dat je een geweldige moeder bent. Daar kunnen er heel veel een voorbeeld aan nemen.
  Ik ben ook heel benieuwd naar jullie kleine meisje!

  Maarre reanimatie broodjes?

  03/04/2015 at 2:37 pm
  • Reply Joyce

   Aah dankjewel voor je lieve reactie!

   03/04/2015 at 5:20 pm
  • Reply Joyce

   Reanimatie broodjes zijn afbakbroodjes. De bakker van het bakkersmuseum noemt ze zo en hier in huis gebruiken we het nu.

   03/04/2015 at 5:20 pm
 • Reply Miranda

  Oooh wat spannend he! Ik leef helemaal met je mee en ben heel benieuwd wanneer de kleine meid komt:) succes de laatste paar dagen. Nog éventjes….

  03/04/2015 at 2:38 pm
 • Reply Femke

  Zooo spannend!! Elke dag denk ik weer; zou ze al bevallen zijn? Succes Joyce, je kunt het echt!

  03/04/2015 at 5:59 pm
 • Reply Jolien

  Oh wat spannend! Aftellen!

  03/04/2015 at 8:26 pm
 • Reply Jaklien

  Bij mij waren ze ook beide over de 40 weekjes vond toch een gek gevoel! En net wat je zegt vragen spookte toen ook flink door mijn hoofd en jaa het zal na een poosje echt allemaal zijn gangetje gaan! Het zal voor Aron ook spannende tijd worden heb vanaf de dag dat onze Bella bij ons is elke dag wel een beetje echte Deven tijd ingelast! En nu Bella wat groter is heb ik voor haar ook echte bella tijd waar we even heel bewust samen iets doen wat zei uitzoeken en waarvan zei mij mogen uitleggen en vetellen hoe het zou moeten gaan ene dag is het dansen andere dag wandelen of puzzelen of menory of boodschapjes noem maar op! Komt een heerlijk nieuwe tijd voor jullie aan genieten geblazen!!
  Ps: meis wat zijn reanimatie broodjes??

  03/04/2015 at 8:50 pm
 • Reply Tamara

  Lief geschreven!

  Gek is dat he? Al die tijd leef je toe naar een datum en ineens is het dan zover en nog geen baby! Ik hoop voor je dat het niet heel erg lang meer duurt want elke dag is er 1 te lang!

  Het zal vast wel even wennen zijn in het begin, maar Aron is al zo groot en zelfstandig! Dat komt vast allemaal goed, lekker laten helpen!

  03/04/2015 at 9:48 pm
 • Leave a Reply