sponsored stories

Originele cadeaus voor de vriendjes en vriendinnetjes van jouw kinderen

Dat jouw kind vriendjes en vriendinnetjes hebben waar ze vaak mee spelen is een heerlijk gegeven. Dit soort vriendschappen zorgen niet alleen voor een sociale ontwikkeling, ook is het mooi om te zien dat kinderen moeiteloos een band op kunnen bouwen met leeftijdsgenoten. Deze vriendjes en vriendinnetjes van je kind spelen een belangrijke rol in het leven van je kind. Wat te doen als ze jarig zijn, een bijzondere prestatie hebben behaald of bijvoorbeeld de communie doen? Hier volgen originele cadeaus om te schenken.

Originele cadeaus om te geven

Bij het cadeau gaat het allereerst om het gebaar. Afhankelijk van de leeftijd kunnen kleine kinderen bijzonder gelukkig zijn met elke gift. Natuurlijk moet zo’n cadeau wel aansluiten op de belevingswereld van het kind. Speelgoedwinkels barsten uit hun voegen van trendy speelgoed, maar ook met een creatieve geest kan er gescoord worden met het leukste cadeau.

Gepersonaliseerde cadeaus

Naast populair speelgoed, vallen cadeaus met naam altijd goed in de smaak. Denk aan een gepersonaliseerd kinderboek waarin de naam van de jarige voorkomt! Of een leuk zelf gedrukt t-shit met een foto van jouw kind met zijn/haar vriendje of vriendinnetje. Dit soort cadeaus komen ontzettend persoonlijk over en zijn vaak nog leuker dan het speelgoed wat direct in de speelgoedwinkel te vinden is! Cadeau’s met naam zijn in ieder geval altijd een succes!

Ontwikkeling

Speelgoed dat de ontwikkeling van een kind bevordert wekken interesse op. Een avontuurlijk spel kan ervoor zorgen dat het organiserend vermogen van het kind wordt ontwikkeld. Spelenderwijs verwerft het kind meer kennis. Denk hierbij aan bouwpakketten, een scratch-wereldkaart waar je de landen kunt kleuren, stick-storm waarmee je een constructie bouwt of speelgoed als krijt of klei. Dit speelgoed wekt fascinatie op en binnen no-time zitten de kids ijverig te spelen met het nieuwe speelgoed.

Muziek

Muziek scoort altijd, vooral bij jonge kinderen. Tegenwoordig is er voldoende duurzaam en betrouwbaar speelgoed te vinden, zo ook bij muziekinstrumenten. Een fluit, een trommeltje, een ukelele: beter is om wel eerst af te stemmen met de ouders, omdat sommige instrumenten een flink volume kunnen produceren.

Flitsend

Belichting voor de fiets is een ontzettend stoer cadeau. Of wat te denken van een snoepmachine? Een mini-drone zal het altijd goed doen bij jongens, terwijl sportartikelen als een kleine basketbal-set ook uitnodigen tot bewegen. Meisjes zijn zeker niet minder stoer dan jongens! Maar verfijnde armbandjes, een hippe schoudertas of krijtspray zullen niet in dank worden afgenomen. Met zoveel mogelijkheden is er een ruime keuze aan originele cadeaus die de bijzondere dag van de vriendjes en vriendinnetjes nog specialer maken.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply