Happy momlife

smart-im poster
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Originele cadeaus voor kinderen

Welke kleuter zou er geen lego hebben? Zijn er meisjes in Nederland die geen poppen hebben? Uiteraard is dit geen enkel probleem en zowel lego, duplo, playmobil als poppenspulletjes zijn goed speelgoed voor kinderen. Toch kan het ook leuk zijn om eens na te denken over een origineel cadeau. Waarschijnlijk moet je je kind hierbij wel even helpen. Laat je je zoon of dochter zelf een verlanglijstje samenstellen, dan zullen daar vast en zeker de doorsnee cadeautjes op staan. Breng je kleuter of schoolkind eens op een ander idee en je zult zien hoe blij hij of zij is met een heel ander cadeau idee.

Originele cadeaus voor kinderen

Wanneer je kind al wat ouder is, is het een supergaaf idee om een bouwpakket van een zonnestelsel te geven. Heel educatief en ontzettend leuk om in elkaar te zetten. Grote kans dat je zoon dan de enige in zijn klas is met dit originele cadeau. Of wat denk je van een globe met schoolbordverf. Bijzonder leuk om op het nachtkastje te zetten. Wanneer jullie reislustige mensen zijn, kan je zoon of dochter precies aangeven waar jullie allemaal al zijn geweest. Is een van jouw kinderen een echte geldwolf? Weet hij altijd exact hoeveel geld hij al bij elkaar heeft gespaard? Een digitale robotspaarpot is dan een heel passend en vooral ook origineel cadeau. Vaak komen kinderen niet op het idee, maar ook een poster voor aan de muur valt meestal goed in de smaak. Denk hierbij aan posters zoals bij Reclameland.

Posters drukken

Laat je posters drukken dan kun je exact kiezen voor wat jouw kind mooi vindt. Is jouw dochter helemaal weg van prachtige prinsessen, laat daar dan een poster van maken. Heb jij een echte natuurliefhebber in huis of is je zoon helemaal weg van wilde dieren? Laat dan een poster bedrukken met daarop een dinosaurus of een sterke leeuw. Nog specialer is je kind zelf een foto te laten maken en deze groot af te drukken, wellicht is dat het vonkje voor een levenslange hobby. Dit originele cadeau zal een geweldige aanwinst voor op de slaapkamer zijn. Ook leuk is om na afloop van een kinderfeestje de aanwezigen (achteraf) te verrassen met die ene fantastische groepsfoto op posterformaat: de perfecte herinnering aan die leuke dag.

Facebook Comments

Share this post