Entertainment Films/Series

Orange is the new black Season 4, are you ready?

Het moment komt steeds dichterbij, met nog een week op mijn aftelkalender kijk ik uit naar volgende week vrijdag, 17 juni aanstaande. Dan staat namelijk het nieuwe seizoen van Orange is the new black voor ons klaar op Netflix. Ik werd uitgenodigd voor een pre-screening gisteren en het was onwijs tof! 

Op naar Amsterdam

Vorige week vrijdag hoorde ik dat ik aanwezig mocht zijn en dinsdag hoorde ik dat het event plaats ging vinden in Amsterdam op het hoofdkantoor van Netflix. Na een reis van 3.5 uur kwam ik aan en werd ik opgewacht door een inmate. Nadat ik een geheimhouding had getekend mocht ik naar binnen en met een Orange is the new black lift werd ik naar boven gebracht.


Daar aangekomen stond er allemaal eten en drinken voor ons klaar. En was er de mogelijkheid om een mug shot te maken. Dit heb ik natuurlijk wel even gedaan. Daarna werden wij verzocht om een plekje te gaan zoeken en natuurlijk wat eten te pakken. Mmm het eten was zo goed geregeld en smaakte zo goed! Er was kip, burgers, taco’s friet en nog veel meer. Overal was aan gedacht. Daarbij een heerlijke cocktail en de aflevering kon beginnen.

13392145_10206676150402905_7210340197785186721_o

Lorna & Big Boo

Woensdagavond konden wij Lorna en Big Boo al zien bij RTL Late Night en stiekem had ik ik gehoopt dat ze aanwezig zouden zijn bij het event. Toen ik helemaal in de serie zat hoorde ik opeens allemaal geluiden achter mij en stonden Yael en Lea achter mij. En jeetje wat zijn die mensen klein! Ze namen de tijd voor ons om het één en ander te vertellen, om vragen te beantwoorden en om met iedereen op de foto te gaan. Hier maakte ik natuurlijk wel even gebruik van. Ik kreeg van veel vrienden gisteren de vraag of ze in het echt net zo leuk zijn: JA ZEKER!

De afleveringen

Ik heb de eerste twee afleveringen gezien, maar mag hier helemaal niks over vertellen. Seizoen 4 beloofd weer een onwijs tof seizoen te worden. Die je zeker moet gaan kijken! Nog een week geduld en dan kan iedereen de nieuwe afleveringen gaan bekijken. Ik kan vrijdag in ieder geval niet wachten tot het rust in huis is en Robert en ik de nieuwe afleveringen kunnen aanzetten.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Debbie

  Echt onwijs super cool dat je dit hebt mogen ervaren. En je filmpje was echt heel leuk te zien. Volgende week zit ik er klaar voor om te kijken.

  10/06/2016 at 2:10 pm
 • Reply Jessica

  Ik denk dat ik binnenkort toch maar moet gaan beginnen aan de serie zelf… oeps!

  10/06/2016 at 3:21 pm
 • Reply Kelly

  Wauw wat gaaf dat je naar de pre screening mocht en een paar van de actrices kon ontmoeten! Ik kan ook niet wachten tot volgende week vrijdag!

  10/06/2016 at 3:47 pm
 • Reply Linda

  Zo ontzettend gaaf dat je met hen op de foto kon! Balen dat onze vakantie volgende week afgelopen is als het nieuwe seizoen start. Anders was het zeker Binge Watchen

  10/06/2016 at 4:29 pm
 • Reply Janske

  Wat cool! Leuk he om tv sterren in het echt te ontmoeten 🙂

  11/06/2016 at 11:31 am
 • Reply Meryll

  Wordt seizoen 4 in een keer beschikbaar of is het elke week 1 aflevering? Weet je dat toevallig?

  12/06/2016 at 12:10 pm
 • Leave a Reply