Fashion

Op zoek naar mezelf | Nieuwe kleding

Ik heb al vaker aangegeven dat ik al een tijd op zoek ben naar mezelf. Verschillende trajecten ben ik door gegaan en uiteindelijk heb ik mezelf redelijk gevonden. Maar er blijft één ding waar ik mezelf nog niet in heb gevonden en dat is kleding. Nu ik zwanger ben heb ik geen moeite met mezelf kleden, maar zodra ik niet meer zwanger ben begint de zoektocht weer. Ik wil me leuk kleden, geen moeke, maar gewoon een stoere moeder waar de kinderen naar op kijken. 

Maar daar gaat verandering in komen. Ik zit er momenteel zelfs aan te denken om een groot deel van mijn kledingkast weg te doen en er een compleet nieuwe collectie voor in te ruilen. Nu is dat financieel een beetje gek natuurlijk, maar er gaat wel een hele hoop weg. En dat weg doen van mijn kleding ga ik ook echt niet direct doen hoor, maar pas wanneer ik een beetje ben afgevallen. Want zo’n after pregnancy lichaam is natuurlijk zo’n succes om uitgebreid mee te gaan shoppen. Zoals ik al zei doe ik niet alles weg. Ik heb namelijk genoeg korte mouw t-shirts die nog wel goed passen en een basic kan altijd wel toch? Een hele hoop jurkjes gaan wel de deur uit! Weg met de oubollige jurkjes en tijd voor een paar hippe jurkjes die overal mee gecombineerd kunnen worden. Ik ben dol op het merk Vila, wat voor nu nog geen optie is, maar waar ik hopelijk straks mijn kledingkast mee kan gaan vullen. (stapje voor stapje).

Ook Robert 

Niet alleen ik, maar ook Robert kan wel wat nieuws gebruiken. Hij heeft al jaren niet echt meer geshopt, maar nu hij werkt moet ie er gewoon weer netjes bij lopen. Anders ook wel natuurlijk, maar voor je baan is het vaak toch nog belangrijker. Hij draag graag slim fit jeans en bij de baan die hij nu heeft mag hij ook gewoon een fijne jeans dragen. Meestal draagt hij hierboven een mooie overhemd met lange of korte mouwen of een polo. Zijn favoriete merk hiervoor is trouwens Jack & Jones en ik moet eerlijk toegeven dat ik dit ook wel een tof merk vind.

Samen gaan wij dus voor een nieuwe kleding style voor ons beide. Samen op zoek naar ons zelf. Nu mag ik nog even genieten van de positiekleding, maar straks mag ik eindelijk weer normale kleding dragen. Ik ben de positiekleding wel een beetje beu inmiddels. 

Had jij na de bevalling ook behoefte aan nieuwe kleding voor jezelf?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Manon

    Tip: kijk eens op marktplaats! Er rust tegenwoordig gelukkig steeds minder een taboe op tweedehands kleding, vintage is in! Je staat er versteld van hoeveel hippe kleding op marktplaats te vinden is, zelfs van collecties die nog in de winkel hangen en kleding met kaartje. En veel gaat echt voor een habbekrats weg. Ik ben twee jaar terug tien kilo afgevallen en heb op deze manier m’n complete garderobe vernieuwd. Even wassen en het is zo goed als nieuw!

    26/06/2017 at 10:23 pm
  • Leave a Reply