Trouwen

Op weg naar onze bruiloft #1

muziek trouwen vrijdag trouwdag

Ken je dat? Zo’n kriebel in je buik als je aan iets denkt? Zo’n blij gevoel in je hoofd waardoor je niet kan slapen? En dat terwijl iets nog heel ver weg is. Juist dat ‘probleem’ heb ik op dit moment. Elke keer als ik eraan denk dat ik dit jaar ga trouwen gieren er weer kriebels door mijn buik. En veranderd mijn hoofd in een overstromend zwembad want er moet nog veel gedaan worden.

Inmiddels hebben we in grote lijnen alles besproken met z’n tweetjes, zijn afgelopen zomer de trouw kaart foto’s al gemaakt en hebben we samen een datum uitgekozen, of 100 anderen. Maar dat terzijde! Binnenkort gaan we dan ook in ondertrouw en zullen we alles vast zetten. De datum , de tijd en dan kan het echte werk beginnen.

Robert zal na het ondertrouw gebeuren beginnen aan de trouwkaart en ik ben inmiddels al begonnen met brainstormen over een receptieboek. Ik wil namelijk iets anders dan normaal. Iets wat je gebruikt, of wat je altijd zult kunnen bekijken. Inmiddels heb ik al een aantal ideetjes, waaronder jenga steentjes, wishes in a jar en photobooth met een kaartje. (thank god for pinterest!) 

De eerste slingers liggen al in huis, en ook mijn trouwschoenen staan al te pronken op de slaap kamer! (dankjewel Johan en Anne) Maar toch heb ik nog genoeg te doen. Deze week gaan we dan ook een definitieve gastenlijst opstellen, en zal ik alvast teksten voor op het kaartje gaan zoeken. En zullen we samen een hoofdtekst gaan bepalen. Gelukkig hebben we hier nog even voor aangezien we ze pas eind maart begin april zullen versturen. 

Over de openingsdans moeten we het ook maar eens hebben, aangezien ik gangnamstyle, de kabouterdans en noem het maar wou doen. (ha! geen grap!) Uiteindelijk staan we vast knullig te schuifelen, maar ook dat is leuk, toch?

Wat is het eigenlijk ook heerlijk om hier over te schrijven, één van de mooiste dagen uit mijn leven. Can’t wait!

To be continued!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply miranda

  Leuk om de voorbereidingen te lezen hier..ik vind het altijd super om te zien als mensen eeret schuifelen en plotsklaps andere muziek, andere dans.
  Mijn zus heeft 12 jr geleden een soort schilderij gedaan ipv boek, foto van hun in het midden en hij hangt nog steeds in de gang

  18/01/2013 at 6:07 am
  • Reply Joyce

   Over de openingsdans moeten wij het nog even hebben, aangezien Robert op dit moment het nog helemaal niet wil, not gonna happen! Haha met mijn dansachtergrond MOET er gedanst worden.
   Ik ga “photobooth” doen moet alleen nog even uitzoeken hoe ik het ga doen 🙂

   18/01/2013 at 11:09 am
 • Reply Joyce

  Jaa ik vind het zelf ook super leuk, “vroeger” wou ik altijd weddingplanner worden, door de film van Jennifer Lopez. Wat overigens mijn lievelingsfilm is haha! Maar nu mag ik het lekker zelf doen 🙂

  18/01/2013 at 11:11 am
 • Reply Jorien

  Wat leuk om dit te lezen! Ik hoop dat ik dit jaar ook eindelijk nog een keer ga trouwen. Ik ben namelijk nog niet officieel voor de wet getrouwd (alleen Islamitisch) en hoewel we geen groot feest gaan geven is er toch wel een en ander te regelen haha. Ben benieuwd naar jou updates!

  18/01/2013 at 7:35 pm
  • Reply Joyce

   Ik las het eerste stukje van je reactie en dacht huh(?) maar toen ik ging verder lezen snapte ik hem. Wij vieren het ook heel klein hoor, met familie en goede vrienden. Ongeveer 40 avond gasten en 17 gasten overdag. De datum staat nu vast, ondertrouw is gepland dus ik kan al bijna niet meer terug, niet dat ik dat wil haha! Ik hoop dat jij ook dit jaar voor de wet mag gaan trouwen. En de komende tijd komen er veel updates! haha

   18/01/2013 at 8:28 pm
 • Reply Joyce

  Komt goed, elk keer als er nieuwtjes zijn zal ik ze plaatsen! Ook leuk voor mezelf haha!

  18/01/2013 at 8:13 pm
 • Reply annouska

  Wat moet je toch altijd veel doen voor een trouwerij. Ik ben zelf single en nog lang geen trouwerij in de planning, maar als ik het lees en hoor van andere dan vind ik het best veel geregel haha.

  19/01/2013 at 9:06 am
 • Reply Debbie

  Wat leuk om al die ideetjes te gaan verzinnen voor die mooie grote dag… Het zal vast een hele mooie dag worden. Leuk dat je hier erover schrijft.

  21/01/2013 at 7:01 pm
 • Reply Danielle

  Ik vind het echt ontzettend leuk om op instagram allerlei dingetjes erover te lezen, nu lees ik je site ook en vooral deze updates vind ik erg leuk! Echt gaaf dat je dit jaar gaat trouwen, iets om naar uit te kijken!

  30/01/2013 at 7:15 pm
 • Leave a Reply