#mamawordtfit Persoonlijk

Op weg naar fit |Sporten is leuk!

Al de hele week kijk uit naar het moment dat ik dit blog mag gaan schrijven. Ik heb de smaak helemaal te pakken en geniet echt onwijs van het sporten. Helemaal nadat ik afgelopen week mijn riem op het laatste gaatje moest doen en dat Robert ook zei dat ik strakker in mijn vel zat. Ha!

Insanity

Inmiddels zitten er bijna twee weken van Insanity op en ik merk dat het steeds makkelijker aan het worden is. Waar ik vorige week alleen maar spierpijn had voel ik het nu wel, maar niet continu. Heel fijn, want spierpijn kost onwijs veel energie. De work-outs gaan goed en ik merk ook dat ik steeds meer kan en het langer kan volhouden. Dit motiveert enorm.

Ook merk ik aan mijn lichaam dat het echt effect heeft. Robert en ik hebben na de eerste fit test foto’s gemaakt en onze maten opgemeten en over een paar dagen mogen wij dit weer doen en ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat. Ik merk aan mijn kleding dat er sowieso wat verandert is. Over 3 dagen hebben wij de fit test dus volgende week zal ik alles vertellen over de progressie. Aan het einde van de 60 dagen deel ik misschien wel de voor en na foto’s.

Slechte trek?

Ik was altijd een dikke snoepkont, lekker een zak chips in de avond. Regelmatig junkfood etc. Maar ik heb er opeens geen zin meer in? Heel gek. Ik vertelde dit gisteren aan Robert en hij was ook wel verbaasd. Hopelijk blijf ik deze mindset houden, want dit werkt natuurlijk het aller beste. Zaterdag (het is nu vrijdag) hebben wij een bowl avondje met vrienden en ik ben benieuwd hoe dit mij afgaat, alcohol is namelijk niet zo goed voor het afvallen.

Sporten maakt blij

Voorheen kon je mij alleen maar blij maken met een leuke dansles, maar inmiddels ben ik echt fan van Insanity. Ik geniet onwijs van het sporten ik merk ook dat ik er veel positieve energie van krijg. Donderdag hing ik onwijs lui op de bank, maar de work-out moest nog gedaan worden, ik dacht dat het niks zou worden, want eigenlijk had ik geen zin. Maar niks was minder waar en volgens mij had ik nog niet eerder zo gezweet.

Op naar een nieuwe week! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Eline

  Goed bezig zeg en fijn dat je ook geen cravings meer hebt!

  22/05/2016 at 10:10 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Wauw wat goed. Het is ook zonde als je zo hard werkt en je merkt vooruitgang om dan die zak chips leeg te eten. Knap hoor dat je het zo goed volhoudt

  22/05/2016 at 11:26 am
 • Reply marjon

  Goed bezig dus!

  22/05/2016 at 5:49 pm
 • Reply linda

  Gaat lekker! Het beste gevoel is als je eerst geen zin hebt, maar tóch de work out gefinished hebt 🙂

  22/05/2016 at 9:39 pm
 • Reply Jessica

  Wat ben je goed bezig! En wat fijn ook dat je je zo goed in je vel voelt zitten. Ik vind het sporten ook heerlijk om te doen, maar als die lekkere trek ook nog eens weg zou trekken bij mij zou het helemaal fijn zijn. Ik geef er niet aan toe, maar het is wel verdomd lastig. Succes je kunt het! (ps hoe je het bowlen gegaan?)

  22/05/2016 at 10:31 pm
 • Leave a Reply