#mamawordtfit

Op weg naar fit | moe, moe, moe 

Ik hoopte vandaag een update te plaatsen met resultaten, maar doordat ik afgelopen week een beetje moe was. Daardoor namen wij een paar keer extra een rust dag zodat ik even op adem kon komen. 

Alles heeft een reden

Ik ben natuurlijk niet zo maar moe. Afgelopen week ben ik na 5 jaar opnieuw begonnen met het slikken van de pil. Sinds Aron zijn geboorte had ik hier geen vertrouwen meer in, maar naar wat overleg samen besloot ik het toch maar weer een kans te geven. Mijn lichaam moet heel erg wennen aan de dosis extra hormonen. Ik ben wat aangekomen en mijn energie leek de eerste dagen ver te zoeken. Dit resulteerde in een after dinner nap met Aron afgelopen woensdag en zo waren er nog een paar dagen dat ik geen energie meer had om te gaan sporten.

De fit-test

Vandaag wanneer dit blog online komt staat de fit-test op de planning, ik had graag de eerste resultaten al gedeeld, maar dit doe ik dus volgende week. Ik kan in ieder geval al wel vertellen dat ik echt duidelijk verschil merk en ook zie. Mijn lichaam is strakker en ik kan de workouts beter volhouden. Waar ik eerst om de haverklap stil stond om op adem te komen kan ik nu bijna alles wel volhouden op mijn tempo. Dit gaat echt per dag beter en dat is fijn!

Voeding

Ook qua voeding gaat het beter. Wel heb ik afgelopen week iets meer cola gedronken, maar de lekkere trek is nog steeds ver te zoeken, gelukkig! Af en toe neem ik natuurlijk nog wel iets, ik merk ook dat ik hier veel meer van genieten. Eén koekje is stiekem veel lekkerder dan een half pak. Je waardeert meer wat je eet. Ook heb ik qua voeding nog wat andere stappen ondernomen. Zo willen wij minder vlees gaan eten. Hierover heb ik komende week een blog ingepland staan waar ik meer uitleg geef over het vlees eten.

Vandaag dus de fit test en dan begint er een nieuwe insanity week! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Marijke

  Vervelend dat je zo moe bent. Veel succes de komende week!

  29/05/2016 at 10:28 am
 • Reply Marije

  Oh die stomme pil hè! Rothormonen! Succes deze week! Ik wil ook zó graag weer gaan sporten. Nog eventjes een paar maandjes rustig aan doen en dan ga ik weer aan de bak.

  29/05/2016 at 1:55 pm
 • Reply Anoniem

  Hoi Joyce,
  Superknap dat je het sporten volhoudt en resultaten ziet! Ik sport ook erg veel en ik vind het heel leuk! Ik vroeg me eigenlijk af of kitchenmom.nl offline is?

  29/05/2016 at 5:23 pm
 • Reply Eline

  Ben benieuwd naar de resultaten van de fit-test. Heel veel succes weer komende week!

  30/05/2016 at 11:37 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Wat gaaf dat je zo sne resultaat ziet

  30/05/2016 at 12:16 pm
 • Reply Jessica

  Wat vervelend dat je zoveel last hebt van vermoeidheid… Ik heb het door het stoppen met de pil… interessant hoe elk lijf toch anders reageert.

  30/05/2016 at 9:21 pm
 • Leave a Reply