#mamawordtfit

Op weg naar fit | Het Killerbody dieet

Al een tijdje twijfel ik over het Killerbody dieet. Ik volg het avontuur van Geertje die een hele tijd terug al begon om haar killerbody te krijgen. Het motiveerde en inspireerde mij om ook het boek in huis te halen en te gaan beginnen. Het killerbody dieet kun je namelijk vanuit het huis doen en je hebt geen duur abonnement nodig.

Het boek kwam vlak voor het weekend binnen en aangezien wij een BBQ gepland hadden en Aron pizza hadden beloofd leek het mij niet zo’n goed idee om er al mee te beginnen. Maandag ben ik begonnen en als dit blog online komt zit mijn dag erop.

Waarom het Killerbody dieet?

Ik weet niet waarom, maar toen ik het voor het eerst voorbij zag komen vond ik het al heel interessant. Niet zozeer om een killerbody te krijgen, maar juist om af te kicken van de suikers. Veel manier van diëten mag je nog van alles eten en ik denk dat het bij mij gewoon een kwestie van afkicken is en minder koolhydraten. Minder koolhydraten dus niet helemaal niet meer.

Daarnaast staan er ook work-out schema’s in het boek. Ik heb geen tijd om naast mijn werk, blog en danslessen ook  nog eens naar een sportschool te gaan dus ik moet thuis sporten. Ik heb een hele periode insanity gedaan, maar hier ben ik mee gestopt toen Robert en ik het een periode te druk kregen. Ik baal daar nog steeds enorm van en hoop in de toekomst dit nog wel een keer volledig te gaan doen. Maar eerst focussen op het één. Ik ga dus het killerbody dieet doen en niet om een killerbody te krijgen, maar om o.a.  van mijn suikerverslaving af te komen.

Budget proof?

Zoals je waarschijnlijk wel van mij gewend bent probeer ik alles binnen ons budget te houden. Wanneer je je aan bepaald schema moet gaan houden kan dit geheel buiten je budget passen. Ik heb daarom geprobeerd om de boodschappen voor de eerste weken zo goedkoop mogelijk te doen. Hierover ga ik een aparte update plaatsen als ik het een paar weken heb ervaren.

Let’s do this! Ik ben er klaar voor, ik ben gemotiveerd en heb zin om een stuk fitter en gezonder te gaan leven. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Marije

  Heel veel succes! Jij kan dit! Afkicken van suikers is echt ellende, dus respect dat jij dit gaat doen!

  30/08/2016 at 6:28 am
 • Reply Meike

  Wat goed! Ik ben benieuwd naar je resultaten. Voor mij heeft dit dieet echt gewerkt.

  30/08/2016 at 6:57 am
 • Reply Aletha

  Heel veel succes. Ik ben benieuwd hoe jij dit budgetproof ga maken!

  30/08/2016 at 7:23 am
 • Reply Jessica

  Veel succes, ik heb het ook even gedaan, maar had zelf de discipline niet om door te gaan wegens mijn hernia. De pijn kost me teveel energie op het moment .. maar zodra ik weer kan sporten, ga ik er zeker weer voor met killerbody!

  31/08/2016 at 10:42 pm
 • Leave a Reply