Comments (10)

Oh Blogilates heb ik ook ooit eens gedaan. Ga ik onthouden voor hierna! Ik wil 10 kg afvallen, maar merk dat het voor mij niet werkt. Nu gewoon op mijn voeding letten.

Insanity heeft wel mijn aandacht getrokken, alleen heb ik er nooit werk van gemaakt. Vind het leuk om jou verhaal te lezen, misschien dat ik het dan toch ook wel ga aanschaffen. Vind het in het een groot bedrag om een programma te kopen voor iets wat je niet kent.
Goed dat je iets hebt gevonden wat voor jou werkt ! Daar voel je jezelf ook prettiger bij.
Ga zo door !

Tot dus ver merk ik echt resultaten en dat motiveert enorm. En is het het geld ook echt waard!

Ik had er nog nooit van gehoord, maar veel succes! Leuk dat jullie het samen doen.

Goed dat je voor jezelf de knoop doorgehakt hebt met WW. Als iets niet prettig werkt is het zonde om ermee door te gaan.
Een jaar of 3 geleden begon ik met Insanity, met zichbaar resultaat. Het fijne vind ik dat je het kunt doen wanneer je maar wilt. Ideaal. Zelfs met onze kleine babyboy rond kruipend maakt het ook leuk. Dan sporten we ‘samen’.

Ik ken insanity. Maar vond het erg heftig. Ik zweet nu 3 x per week bij bbg. Doordat het 3 x in de week is blijf ik het vol houden en leuk vinden ( al 32 weken ondertussen ) ☺. Als gewichtsconsulent vind ik calorieën tellen ook niet fijn. Je moet leren wat je lichaam aan voedingsstoffen nodig heeft en hier je eyen aan aanpassen. Succes!

Wat goed dat je met insanity bent begonnen. Lijkt me een zwaar en intens programma, ben heel benieuwd wat je resultaten gaan zijn.. 🙂

Ik kan me dat heel goed voorstellen hoor. Lijkt me helemaal niks om alles af te moeten wegen.

Als WW niet goed voelt, kan je er inderdaad maar beter mee stoppen. Groot gelijk! Insanity is leuk he, maar ook echt superpittig! Knap dat jullie het elke avond volhouden!

Ww lijkt me ook veel te obsessief met constant tellen, wegen etc. insanity ken ik helemaal niet? Is dat ook een bepaald dieet?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP