Comments (5)

Vind het al heel knap dat jullie je nog toe zetten om te sporten en een dipje dat heeft iedereen een keertje, maar dat komt wel weer. Je hebt al hele goeie plannen gemaakt om het weer op te pakken. Ik vind het fijn om een keer in de week de skeelers te pakken voor ongeveer een uurtje. De ene keer iets langer dan de andere keer.

Ik denk dat iedereen wel eens ene dip heeft. Het komt vast wel weer in orde.
Ik tennis 1x in de week en mijn vriend ook. Beide op een andere dag.
Verder probeer ik te wandelen. Meestal gaat onze dochter dan mee op de fiets en kan ik goed doorlopen.
Helaas lukt het thuis work-outs doen me niet….

Iedereen heeft wel eens een dip. Kijk eens hoe goed je de plannen alweer hebt gemaakt, dit is het belangrijkste, dan komt die stap wel!

Ik doe het om de dag ‘s avonds als ik thuis kom van mijn werk en leia op bed ligt, prima combi zo.

Goed hoor om zo je weg te vinden in het sporten! Ik kan mezelf ‘s avonds ook niet aan het sporten krijgen, het moet ‘s ochtends of uiterlijk begin van de middag. En dan: geef jezelf een trap onder de kont en hup weer verder met sporten. Het is goed voor je, onthou die motivatie. Je kunt het! Zet hem op!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP