Persoonlijk

Op weg naar fit ♥ Opnieuw beginnen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een fit update had geplaatst. Dit heeft een goede reden; ik was niet zo bezig met het sporten en gezond eten. Sporten deed ik eigenlijk helemaal niet meer en ik at gewoon weer waar ik zin in had. Aangezien er vanaf morgen voor ons een nieuw/ander leventje begint heb ik besloten om helemaal opnieuw te beginnen. 

Opnieuw beginnen

Het is zo zonde dat wij het niet hebben volgehouden. Dat wij het tussendoor echt te druk kregen om Insanity te blijven doen. Ik ben niet gemotiveerd wanneer Robert niet mee doet en Robert had het te druk met zijn scriptie. Ik deed dus net zoveel als Robert haha. Robert heeft inmiddels alweer een paar keer gesport en ik wil ook echt weer gaan beginnen. Ik heb het schema van insanity opnieuw uitgeprint en heb het klaar gelegd om weer te beginnen.

Eten

Qua eten ben ik alweer een tijdje aan het opletten wat ik naar binnen werk. En dankzij de tip van Elise heb ik een app geïnstalleerd om mijn calorieën bij te houden. Ik ben benieuwd of dit voor mij werkt of dat ik het beter op mijn eigen manier kan gaan doen. Ik ben namelijk niet zo’n volhouder met diëten, haha. Ik ben meer het typje die maar wat doet en die uiteindelijk daardoor nog best veel afvalt.

Al een paar weken ben ik inmiddels gestopt met brood eten. Ik ben weer aan de crackers en dit bevalt goed. Ook ben ik weer flink aan het minderen met frisdrank ik merkte namelijk dat dit echt een valkuil voor mij is en dat ik snel weer verslaafd raak aan redbull of andere energiedrankjes. Drankjes die je echt dik maken. Ik merk namelijk dat wanneer ik stop met frisdrank drinken ik binnen no-time kilo’s kwijt raak.

Een nieuw doel

Afgelopen week liep samen met Robert een rondje door het centrum en besloot ik voor mezelf een nieuw doel te stellen. Ik heb al jaren niet meer in een bikini gedurfd. Mijn buik was niet straks dus vind ik het niet mooi in een bikini en ik ben onwijs onzeker door de striae die ik kreeg tijdens Aron zijn zwangerschap. Dikke onzin, want ik wil er juist trots op zijn. Twee kinderen hebben 9 maanden in mijn buik geleefd. Volgend jaar in de zomer wil ik weer in een bikini durven en daar ga ik hard mee aan de slag. Als mij dit is gelukt mag ik mezelf belonen met een nieuwe bikini.

Progressie

Ik ga mijn progressie vastleggen. Ik heb before foto’s gemaakt en zal deze misschien aan het einde wel delen. Elke 2 weken ga ik en nieuwe foto maken om zo voor mezelf te zien dat mijn lichaam veranderd.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

11 Comments

 • Reply Marjon

  Herkenbaar. Ik houd het ook niet vol. Elke keer denk ik nu lukt het, maar nee.
  Succes voor jullie!

  24/07/2016 at 6:57 am
 • Reply Nicole

  Heel veel succes!!!

  24/07/2016 at 8:23 am
 • Reply Leah

  Door elkaar te motiveren is de kans groter dat je het langer volhoud (ik sport ook samen met mijn vriend). Afgelopen week was hij op vakantie, maar ik ben toch mooi 2x naar de fitness geweest. Ik voelde me best een beetje trots! 🙂
  Veel succes met jouw doel!

  24/07/2016 at 9:19 am
 • Reply Saskia

  Succes ermee! Ik ben ook begonnen met vaker sporten, letten op wat ik eet, meer wandelen… Voelt heel fijn, hoewel mijn doel niet is om af te vallen maar beter in mijn vel te zitten.

  24/07/2016 at 9:29 am
 • Reply Natascha

  Doe nu maar eerst lekker rustig aan. Jullie hele leventje veranderd volgens mij…. een zak m&m”s is misschien soms nodig na een dag hard werken…. en je zult je kindjes best heel erg gaan missen. Dan zal chocolade best wel helpen want: chocolade helpt altijd
  Heel veel succes en sterkte!

  24/07/2016 at 9:59 am
 • Reply Hanna

  Succes Joyce. Benieuwd hoe het nieuwe leven/ritme jullie bevalt.

  24/07/2016 at 10:42 am
 • Reply Fatos 2momzs

  Je bent niet de enige helaas. Hier het zelfde verhaal. Ik hou het nooit vol..

  24/07/2016 at 4:11 pm
 • Reply Mai Lun

  herkenbaar! Het is goed om terug te gaan naar de basis. Tijdje terug mee begonnen en heb nu een goede basis dank zij een cleansing die ik heb gedaan. het is gewoon even het roer omgooien maar als je dat eenmaal gewent bent is het prima vol te houden! Succes!

  24/07/2016 at 7:54 pm
 • Reply Mama van Dijk

  Volhouden is ook het aller moeilijkste! Tastbare doelen stellen en vooral in kleine stapjes is misschien wel het beste! succes je kunt het! Al vind ik dat je sws een prachtige mama bent! -x- Mama van dijk

  24/07/2016 at 10:09 pm
 • Reply Kleine Prinses

  succes!

  25/07/2016 at 8:45 pm
 • Reply Jessica

  Succes meis je kan dit!

  26/07/2016 at 8:01 pm
 • Leave a Reply