Comments (11)

Herkenbaar. Ik houd het ook niet vol. Elke keer denk ik nu lukt het, maar nee.
Succes voor jullie!

Heel veel succes!!!

Door elkaar te motiveren is de kans groter dat je het langer volhoud (ik sport ook samen met mijn vriend). Afgelopen week was hij op vakantie, maar ik ben toch mooi 2x naar de fitness geweest. Ik voelde me best een beetje trots! 🙂
Veel succes met jouw doel!

Succes ermee! Ik ben ook begonnen met vaker sporten, letten op wat ik eet, meer wandelen… Voelt heel fijn, hoewel mijn doel niet is om af te vallen maar beter in mijn vel te zitten.

Doe nu maar eerst lekker rustig aan. Jullie hele leventje veranderd volgens mij…. een zak m&m”s is misschien soms nodig na een dag hard werken…. en je zult je kindjes best heel erg gaan missen. Dan zal chocolade best wel helpen want: chocolade helpt altijd
Heel veel succes en sterkte!

Succes Joyce. Benieuwd hoe het nieuwe leven/ritme jullie bevalt.

Je bent niet de enige helaas. Hier het zelfde verhaal. Ik hou het nooit vol..

herkenbaar! Het is goed om terug te gaan naar de basis. Tijdje terug mee begonnen en heb nu een goede basis dank zij een cleansing die ik heb gedaan. het is gewoon even het roer omgooien maar als je dat eenmaal gewent bent is het prima vol te houden! Succes!

Volhouden is ook het aller moeilijkste! Tastbare doelen stellen en vooral in kleine stapjes is misschien wel het beste! succes je kunt het! Al vind ik dat je sws een prachtige mama bent! -x- Mama van dijk

succes!

Succes meis je kan dit!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP