#mamawordtfit

Op weg naar fit ♥ De eerste resultaten

Ik kijk al de hele week uit naar het moment dat ik dit blog kan schrijven. Afgelopen zondag hadden wij onze fit-test en bij de fit-test hoort voor ons wegen en meten en wauw wat ben ik blij met de resultaten! 

De fit-test

Wij begonnen natuurlijk met de fit-test. Bij insanity doe je elke twee weken een fit-test. Nu volgen wij niet heel strikt het rooster dus zat er bij ons drie weken tussen, ook prima. Bij insanity is het belangrijk dat je het minimaal 3 keer per week doet. Maar de fit-test dus. Ik had een kleine doelstelling gemaakt en wilde bij elke minimaal 1 meer kunnen doen. Nu ging dat eigenlijk best wel goed en deed ik bij alles minimaal 5 meer. En daar was ik toch best wel trots op.

Centimeters

Als je af wilt vallen is niet alleen gewicht belangrijk, je centimeters hebben vaak meer effect. Ik viel op al mijn plekke 2-4 cm af. Met de grootste klapper bij mijn heup met wél 4 cm! En dat merk ik. Mijn broeken zitten ruimer en soms zelfs te ruim haha! Mijn aansluitende jurkjes zijn geen aansluitende jurkjes meer, want er is een heleboel buikvet weg. En dat is natuurlijk positief. Ik kan voor het eerst weer sinds tijdens in de spiegel kijken en enigszins blij zijn met wat ik zie. Als ik er eenmaal aan toe ben zal ik voor foto’s delen en foto’s van hoe het dan is en ik zal t.z.t. ook de centimeters delen. Voor mezelf is dit nu nog niet oké om te delen.

insanity 2

Gewicht

Ik ben de afgelopen 3 weken 3KG afgevallen. Nu kon je denken goh wat weinig, maar bij insanity train je je spieren en spieren wegen zwaarder dan vet. Dus ik zie het maar als een positief iets. Ik ben 3 KG en een heleboel centimeters kwijt, en ik heb aardig wat spiermassa opgebouwd. Dit merk ik aan heel veel dingen trouwens. Zo fietste ik onlangs met de kinderen en ik fietste blijkbaar nogal hard. Een man probeerde mij bij te houden en zei terwijl hij naast mij fietste dat ik er een aardig tempo op had zitten en hij mij niet kon bij houden. Kwam je mij een paar weken geleden tegen dan fietste ik echt nog niet zo snel hoor! haha

Ik ben blij dat wij het hele insanity concept ontdekt hebben. En dat de knop qua voeding om is. Hier ga ik jullie volgende week meer over vertellen. Fijne zondag!
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply Tamara

  Wauwwwww joyce!!!! Wat suuuuuperknap!! Ik denk dat ik toch even die insanity dvd ga opzoeken! ( ps als ik niet meer reageer na zo’n workout op de app dan ben ik spontaan overleden)

  05/06/2016 at 7:55 am
 • Reply Carmelina

  Yeah! Super super super goed van je mop!!!!! En hoe gaat het bij Ro?

  05/06/2016 at 8:07 am
 • Reply Marijke

  Jeeeej!! Wat goed. fijn dit soort resultaten als je er zo hard voor werkt. Goed bezig!

  05/06/2016 at 9:29 am
 • Reply Jessica

  Yeah wat super super knap! En wat fijn om te zien ook dat het zo goed werkt voor jullie! Hoe is het bij je vriend gegaan ?

  05/06/2016 at 12:14 pm
 • Reply Karin

  Wow Joyce, super. Zou je ook kunnen zeggen welk insanity je volgt? Er zijn volgens mij meerdere dvd’s / soorten van.

  05/06/2016 at 12:42 pm
 • Reply Lodi

  3 kg in 3 weken is super goed. Ik begeleid clienten met gezonde voeding en dan is elke week 500 gram het streven. Top dat jullie het zo goed volhouden. Succes.

  05/06/2016 at 8:35 pm
 • Reply Jolanda

  Wat een mooi resultaat heb je al bereikt. Knap hoor!

  05/06/2016 at 9:48 pm
 • Reply Kim

  WoW, wat een mooi resultaat!! Je mag trots zijn!

  05/06/2016 at 9:51 pm
 • Reply Mariëlle

  Oeeeeh wat goed joh! Gaaf! Als ik dit zo zie denk ik dat ik ook maar is dat insanity moet gaan ontdekken! Ben benieuwd naar je artikel volgende week! (:

  06/06/2016 at 7:58 pm
 • Leave a Reply