sponsored stories

Op voetbalreis, het perfecte cadeau voor Ro

Als ik Robert een leuk cadeau zou willen geven (naast natuurlijk onze goed gelukte kinderen;)) Dan kan ik hem zeker heel erg blij maken met een voetbal reisje naar Engeland. Voetbal is één van zijn hobby’s en op zijn bucketlist staat nog een reisje naar Engeland, bijvoorbeeld voor een wedstrijd van Liverpool. 

Al vanaf dat ik Robert ken wil hij heel graag een keer naar Engeland voor één van de voetbalreizen die er vanuit Nederland georganiseerd worden. Engels voetbal is namelijk een belevenis apart. De sfeer moet er geweldig zijn. Niet alleen tijdens de wedstrijden, maar ook voorafgaand en na de wedstrijd. De relletjes niet meegenomen natuurlijk. Daarnaast is het voetbal ook op een goed niveau dat het kijken ook echt leuk is en blijft. Niet alleen Robert lijkt het leuk om een voetbalreis te doen, stiekem wil ik het ook wel een keer meemaken.

Terug in de tijd 

Onze relatie is begonnen in het stadion van BV Veendam, de voetbal club die inmiddels niet meer bestaat. Niet alleen Robert kijkt graag naar voetbal ook ik vind het absoluut niet vervelend om voetbal te kijken. Voorheen toen BV Veendam nog bestond en ik nog geen moeder was kwam ik elke thuis wedstrijd in het stadion en ging ik ook geregeld mee naar een uitwedstrijd van mijn favoriete club. Mijn interesse in voetbal vervloog toen ik moeder werd, maar een speciaal voetbalreisje lijkt mij nog steeds leuk om samen te doen. Al gun ik het hem ook wel om dit met zijn vrienden te doen. Naast dit reisje zijn er nog meer dingen die wij graag zouden willen doen, samen. Ik schreef er al eens een blog over.

Of hij dit nu ooit nog eens alleen met zijn vrienden gaat doen of samen met mij. Een voetbalreis gaat er sowieso nog van komen, omdat ik weet dat ik hem daar een groot plezier mee doe en het ook gewoon een toffe ervaring is om eens mee te maken.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply