Comments (8)

Hhaa, het lig eraan welke afspraken. Bij belangrijke afspraken ben ik altijd te vroeg. Op school ben ik ook altijd op tijd. Als we ergens op bezoek moeten dan zijn we meestal te laat.

Bij ons gaat het ongeveer net zo. Ik snap het inderdaad ook niet dat sommige mensen bijna altijd te laat komen (op school bijvoorbeeld) Sta dan wat eerder op en ga wat vroeger weg. Wij zijn ‘s ochtends ook ongeveer een uurtje bezig.

Fijn te lezen dat er mama’s zijn die hetzelfde denken en doen als ik/mij. Ik kan echt zeggen dat ik nooit te laat kom met mijn 3 kinderen. Ik vind ook dat je als ouder het goede voorbeeld moet geven. Als je altijd maar te laat komt wat voor teken geef je dan af aan je kinderen? Afspraken maak je niet voor niets en aan school/werktijden moet je je houden.

Ik snap dat ook nooit.. ik sta altijd vroeg op als ik ergens vroeg moet zijn met kinderen.. ik weet van mezelf dat ik eerst koffie nodig heb voor ik in actie kom. Dus de wekker staat altijd zo dat ik een minuut of 20 heb om even in rust een bakkie te doen. Ik kom nooit te laat. ( klop ik wel even af hoor dit.. anders zal je zien dat ik zo te laat kom.. 😉 )

Ik haat te laat komen dus hier ook altijd goed voorbereid om dat te vermijden. Voorbereiding is key

Ik ben wel eens “te laat”, maar nooit op echte afspraken. Maar moet wel zeggen dat ik heel die mentaliteit van “om 11 uur afspreken” maar irritant vind. Jaar op Aruba gewoond en dan sprak je eigenlijk nooit echt een tijd af.. Heerlijk..

Ik kwam gewoon op tijd. Ik calculeerde namelijk tijd in voor dingen die mis konden gaan. En zo kwam ik netjes op het afgesproken tijdstip aan.

Ja het is lastig, omdat die (in mijn geval 2) andere factoren vaak net een ander tempo hebben. Zorg dat je geen haast hebt, werkt het beste

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP