Happy momlife

shutterstock_551643922
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Op deze dingen bespaar ik niet

Ik ben dol op besparen en probeer zoveel mogelijk te besparen, maar er zijn dingen waar ik absoluut niet op wil besparen en waarvoor ik geld apart zet om ze te kunnen kopen. Sommige dingen heb je namelijk gewoon van een merk of goede kwaliteit nodig. In dit blog deel ik op welke items ik niet bespaar. 

Schoenen 

Dit staat met stip op nummer één. Ik vind het belangrijk dat wij allemaal goede schoenen aan onze voeten hebben zitten, die goed lopen en niet van plastic zijn. Je voeten zijn zo belangrijk en je moet er een heel leven mee doen daarom is het belangrijk om je voeten goede comfort te bieden. Mijn favoriete winkel om schoenen en dames laarzen te kopen is Schuurman schoenen. Ze hebben een ruim aanbod aan producten en goede merken die betaalbaar zijn. En ik kan het fysiek passen of online shoppen wanneer ik minder tijd heb en van een merk wel weet hoe het valt. Allemaal plus punten dus. Ook is het gewoon zo dat je met duurdere schoenen langer doet.

BH’s 

Nog zo’n dingetje waar ik niet op wil besparen dat zijn mijn bh’s. Misschien een beetje TMI, maar het dragen van een goede BH is gewoon heel belangrijk. Zit je BH niet goed dan kun je er last van krijgen en dat wil je liever niet. Daarnaast blijft de boel ook nog een beetje stevig en zit het mooier in een shirt.

Verzorgingsproducten voor de kindjes 

Nog zo’n dingetje. Voor de kinderen wil ik absoluut niet besparen op verzorgingsproducten. Eigenlijk voor onszelf ook niet, maar soms hebben wij daar geen keus in. Voor de kinderen wil ik gewoon goede producten met zo min mogelijk troep erin, hun huid is zo kwetsbaar en heeft het gewoon nodig. Ik gebruik producten die zoveel mogelijk natuurlijk zijn, zoals Naïf en Burts bees.

Groente

Ook in de supermarkt bespaar ik niet altijd. Ik kies namelijk vaak voor verse producten in plaats van pot. Of eigenlijk eten wij nooit pot. Wel kies ik tegenwoordig steeds vaker voor diepvriesgroente helemaal wanneer de groente in het vers schap duur zijn op dat moment.

Dit zijn vier items waar ik zo min mogelijk op probeer te besparen. Waar bespaar jij absoluut niet op? 

Facebook Comments

Share this post