Happy momlife

img_1792
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onze vakantieplannen voor dit jaar

Nog maar 4 weken school en dan begint de zomervakantie! YES! Ik heb er zin in. Wij beginnen de vakantie ook direct met een kampeer tripje. En ik kan stiekem al niet wachten. Gelukkig duurt het ook niet meer zo lang en in de tussen tijd kan ik alvast beginnen met de voorbereidingen van onze vakantie.

Waar gaan wij heen?

Wij mogen een tent testen van het merk coleman* een grote tent en een grote droom van ons. Hoe kun je dromen over een tent zul je denken? Maar in het drukke leven wat wij hebben is het super fijn om je af en toe terug te trekken in de natuur, in de rust. Of nou ja rust op camping is een groot begrip haha! Maar lekker back to basic, heerlijk! Toen wij alleen Aron hadden hebben wij één keer gekampeerd en dit is ons toen goed bevallen. Afgelopen jaar hebben wij glamping gedaan en ook dit was eefn groot succes.

Dit jaar gaan wij dus weer in een tent. Kamperen op een camping waar wij al eens eerder geweest zijn. De camping waar wij voor het eerst gingen kamperen met z’n drietjes. Waar ik een positieve test in handen had na de vele miskramen die ik had. En waar wij vooral genoten. Wij gaan naar Camping Golfzang deze zit in Sint Maartenzee, mijn lievelings omgeving in Nederland! Wij gaan nu voor de derde keer naar Sint Maartenzee. De vorige keer was met Aron en die keer ervoor met Ro, mijn zus en een vriend. Ik ben dus heel erg blij dat wij hier weer heen gaan dit jaar.

Het is een kleine camping met een paar speelveldjes een een animatie team. Onze eisen voor dit jaar kwamen daar wel mee overeen. Het enige dat ze niet hebben is een zwembadje, maar aan de weg van de camping zit een zwembad en de zee is een klein stukje fietsen. Dus dat moet ook geen probleem zijn aangezien de fietsen mee gaan. Wij gaan dus met een tent, nemen waarschijnlijk te veel spullen mee haha! En nu maar hopen dat het die week mooi weer gaat worden. Alhoewel er in de omgeving genoeg leuks te doen is. Maar ik het liefst toch bij de camping/tent ben als ik op vakantie ben.

Nog 4 weekjes en dan gaan we al! Ik heb er zin in en ga nu alvast beginnen met het voorbereidende werk.

*Zie disclaimer.

Facebook Comments

Share this post