Happy momlife

img_3792
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onze vakantieplannen voor 2021

Aah Yes! Het was eindelijk zover voor ons om de vakantie te boeken. Wel een beetje spannend, maar inmiddels hebben wij 2 vakanties gepland staan voor dit jaar. Twee keren kamperen met z’n vijfjes en de tijd kan mij nu niet snel genoeg gaan. Gelukkig staat ons eerste kampeer avontuur al bijna voor de deur. Dit jaar mag ik weer samenwerken met Coleman Benelux. En gaan wij een nieuwe testen. De eerste keer kamperen dit jaar zal dan ook proef-kamperen worden om onze nieuwe tent te gaan proberen.

De lente van Drenthe

Wij beginnen ons kampeeravontuur dit jaar bij een camping 20 minuten vanaf ons huis tijdens de meivakantie. Ik mag wel hopen dat de temperaturen iets meer omhoog gaan haha! Maar we gaan dus proef kamperen lekker dichtbij.  De tent opzetten zal niet zo heel moeilijk zijn, maar ik vind het gewoon fijn om dat al een keer gedaan te hebben en daarnaast is dat een goed excuus om alvast even de natuur op te zoeken. De lente van Drenthe is vanaf hier dus 20 minuten rijden. Een verre vakantie is niet nodig.

‘T Noorder Sandt

Het strand is mijn Happy Place en de zomervakantie wil ik het liefst doorbrengen in Noord-Holland. Daarom gaan wij dit jaar ook weer terug! Wij gaan kamperen in Noord-Holland, dit jaar naar ‘T Noorder Sandt. Mijn ouders en zus zijn hier al een keer geweest en Aron en Sofie ook. Wij nog niet, maar de verhalen klonken goed. De voorgaande kampeeravonturen kozen wij voor een kleinere camping, omdat Sofie en Fleur nog zo klein waren. Maar nu ze groter worden ben ik klaar voor een grotere camping. De camping zit zo’n beetje direct aan de duinen vast, waardoor wij maar een klein stukje hoeven te lopen voor wij op het strand zijn. De camping zelf heeft een animatie team, een zwembad en nog wat leuke speeltuintjes. Voldoende om ons te vermaken. Daarnaast zit je dicht bij Den Helder en vanaf daar kun je naar Texel. Ik denk dan ook dat wij hier een dagje naar toe gaan tijdens onze vakantie. Ik ben zelf nog nooit op Texel geweest.

En verderrrrr 

Ik denk dat het dit voor dit jaar is, maar ik sluit niet uit dat wij tijdens andere lange weekenden onze tent nog ergens neer planten. Want na een jaar nergens geweest te zijn vin dik het fijn om weer te ontdekken en samen herinneringen te maken.

En nu ben ik benieuwd, wat gaan jullie doen deze zomer? Hebben jullie al durven boeken?

Facebook Comments

Share this post