Happy momlife

8b0aacab-6080-4c63-b020-3c61d32a67b4
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onze vakantie plannen deze zomer

Nog 4 weken school en dan begint de zomervakantie. Het zal een gekke zomervakantie worden. 3 weken zijn de kinderen bij mij en drie weken zullen ze doorbrengen bij hun vader. Het zal even wennen zijn om zolang zonder te zijn, maar ook daar zullen we weer een weg in vinden. De eerste drie weken zijn ze bij mij en ik ga met jullie delen wat onze plannen zijn.

Slagharen

Wij beginnen met een pre-vakantie en gaan binnenkort kamperen bij Slagharen, het pretpark. Naast huisjes en tipi tenten hebben ze bij slagharen ook een camping waar je kunt overnachten. Dat gaan we binnenkort doen. Het leuke is dat je alle dagen ook gratis het park binnen mag en in verhouding is het kamperen dan helemaal niet duur. Je betaalt rond de €50,- per nacht en je moet minimaal 2 nachten boeken. Dat betekent dus dat je voor rond de €100,- 3 dagen naar het pretpark kunt. Wanneer wij terug zijn zal ik een blog delen met onze ervaring.

Het kuierpad

Het plan was om dit jaar naar de camping te gaan waar wij samen altijd met de kinderen heen gingen. Maar ik besloot onlangs toch dat ik het fijner vindt om dichter bij huis te zijn en om een nieuwe plek te ontdekken met de daarbij horende nieuwe herinneringen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit op het Kuierpad (vroeger Kuierpadtien) een grote camping, met veel activiteiten om te doen. Zo kunnen we naar het klimpark, kunstskibaan (borstelbaan), boogschietbaan, multigolf, sup- en kanoverhuur. Kunnen we in verschillende zwemvijvers zwemmen, is er een buitenzwembad en kunnen we binnenzwemmen. Daarnaast hebben we ook nog de mogelijkheid om in de omgeving van alles te gaan doen, dus het moet helemaal goed komen met onze vakantie.

Als de kinderen weg zijn..

En dan hebben we nog 3 weken waarin de kinderen bij hun vader zijn. Ik ga dan werken en probeer daar omheen nog her en der wat nachtjes weg te gaan, kamperen met de auto. Over dit avontuur ga ik jullie nog veel meer vertellen binnenkort, want dat heb ik ) helemaal ontdekt inmiddels.

Facebook Comments

Share this post