Happy momlife

0be138b8-dc55-462a-8528-282c307eb24d
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onze plannen voor de zolder

De zolder, Aron zijn kamer. Wij besloten deze kamer aan te pakken wanneer wij in het huis woonde. Helaas kreeg Ro toen zijn ongeluk waardoor het een lang termijn doel ging worden. Of nou ja lang termijn, de eerste stappen zijn gezet en de rest gaan wij oppakken wanneer het weer wat koeler is.

Aron zijn kamer is de zolder, alleen is de zolder in dit huis niet afgewerkt en ziet het er ook niet uit. Het moet geïsoleerd worden, zodat hij in de winter ook een warme kamer heeft. Daarnaast moeten de muren ook echt goed afgewerkt worden, zodat het een kamer wordt. Ook is de zolder nog één grote ruimte en willen wij er voor zorgen dat de zolder echt een kamer wordt en het voorstuk gebruikt kan worden voor andere nuttige ideeën. Wij hebben maar een klein schuurtje in de tuin dus het gereedschap ligt hier ook.

Ook aan de verlichting willen wij wat doen. Op dit moment hangt er nog tl-verlichting, maar ik wil hier eigenlijk inbouw spotjes hebben. Aangezien wij toch nog druk bezig gaan met het afwerken van de zolder is het misschien wel mogelijk om dit te plaatsen. Ik vind dit namelijk een stuk sfeervoller dan een tl-lamp. Alhoewel dit wel een stuk meer licht geeft vaak. Iets om nog over na te denken.

Daarnaast moet het echt een stoere kamer worden voor Aron. Hij wil de kleuren van Max Verstappen op zijn kamer en daardoor wordt het een stoere mancave/boycave. Een lekker bed, een chille plek om te relaxen. Ook moeten wij nog op zoek naar een passende kledingkast, maar ik denk dat wij wel weten waar wij die kunnen vinden.

Aangezien Aron steeds ouder wordt moet hij ook een plek hebben waar hij zijn huiswerk kan maken. Hij moet dus een bureau hebben, een fijne stoel en wat opbergplek voor zijn school spulletjes. Het zelfde geldt voor al zijn speelgoed, dit moet ook op een goede plek opgeborgen worden.

Een mooi project en ik ben zelf heel erg benieuwd naar het eindresultaat! 

Dit is een samenwerking.

Facebook Comments

Share this post