Happy momlife

img_8868
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onze ervaring met de RING DOORBELL 3

Je hebt hem vast al wel eens voorbij zien komen, de slimme Ring video Doorbell. Sinds kort hebben wij ook eentje bij de voordeur hangen. En het is toch handiger dan ik had verwacht. Inmiddels heb ik hem uitgebreid kunnen testen en deel ik graag onze ervaring met jullie. Is het echt zo handig? En waarom dan?

Zoals je waarschijnlijk wel hebt meegekregen heb ik sinds kort werk buiten de deur. Ik ben dus meer weg. Ro is wel thuis aan het werk, maar hij hoort vaak de deurbel niet, niet heel handig. Nu kan ik eventueel wanneer dit nodig is vanuit de plek waar ik ben de deurbel beantwoorden. Een pakketbezorger kan ik bijvoorbeeld vragen om de pakketjes ergens anders neer te leggen. Heel handig!

ERVARING RING VIDEO DOORBELL 3

Maar is zo’n videodeurbel echt zo handig? Laten we beginnen met het installeren van de deurbel. Dit is heel gemakkelijk te doen met de handleiding en de app. Binnen enkele minuten had ik hem op onze wifi geïnstalleerd. Wij hebben de Ring Video Doorbell op de accu geïnstalleerd. Maar als je elektra bij de deur hebt kun je hem ook op stroom maken. De accu werkt voor ons goed. Wanneer hij bijna leeg is krijg je een melding van de app. Wij hebben dit nu 1 keer gehad sinds wij hem hebben hangen.

Je kunt de app op verschillende manieren instellen. Ik heb hem ingesteld dat ik alleen meldingen krijg wanneer er iemand aanbelt of heel dicht bij onze voordeur is. Anders krijg je namelijk heel veel meldingen. Als er iemand voor op de stoep loopt bijvoorbeeld, maar bij ons ook de auto’s die op de parkeerplaats reden. Mocht ik wel willen checken wat er gebeurt kan ik altijd live aanzetten. Dan zie je wat er op dat moment gebeurt.

Het beeld is hartstikke scherp. Je kunt goed zien wie er bij je voor de deur staat, ook in het donker. De videodeurbel werkt ook perfect zonder abonnement. Wij hebben 1 maand gratis Ring Protect Plans gehad, maar gebruikten dit nu eigenlijk niet meer. Zo’n abonnement zorgt er voor dat je beelden kunt opslaan en terug kijken. Zo is het dus ook een hele goede beveiligingscamera. Voor meer informatie over het abonnement: Ring Protect Plans.

RING CHIME

Naast de Ring video Doorbell hebben wij ook een extra Chime in huis hangen. Dit is een apparaat dat je in het stopcontact plaats. De Chime geeft een geluid af wanneer de deurbel ingedrukt wordt. Wij hebben hem of beneden of boven hangen wanneer wij boven bezig zijn. Zo mis je niemand meer. Tijdens de kerstdagen hoorde je dan ook vrolijke kerstdeuntjes door ons huis wanneer iemand aanbelde. Je kunt dit gemakkelijk met de app aanpassen.

Zoals je kunt lezen is het echt een fijn apparaat. Absoluut een luxe product, maar heel handig als je veel buiten de deur bent. Je kunt de Ring Video Doorbell hier en hier kopen. De Chime kun je hier en hier kopen. 

 

Facebook Comments

Share this post