Happy momlife

img_3615
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onze ervaring camping golfzang

Voor de tweede keer gingen wij naar Camping Golfzang in Sint Maartenszee. De eerste keer was 5 jaar geleden toen Aron nog ons enigste kindje was. Nu ons gezin compleet is wilde ik graag nog een keer weer naar deze plek. De vorige keer is het namelijk erg goed bevallen. Tijd om terug te gaan naar deze fijne camping.

Kamperen met 3 kinderen is wel even andere koek dan kamperen met 1 kind. Maar het leek ons hartstikke leuk om te doen. Wij mochten een tent uitproberen van Coleman Oak uitproberen tijdens onze vakantie en dat was heel fijn. Het is een ruime 6 persoonstent waarbij iedereen ruimte genoeg had (Review volgt). Wel namen wij nog een extra tentje mee voor Aron, omdat het gewoon tof is om als 8-jarige in je eigen tentje te mogen slapen.

De plek waarop wij sliepen had lekker veel ruimte, de twee tenten pasten goed naast elkaar en er was nog genoeg ruimte voor de aanhanger en ons zit plekje. Niet alle camping plekken zijn groot dus hier hebben wij wel echt geluk mee.

Animatie 

Eén van de belangrijkste dingen waar ik naar kijk bij een camping is een animatie team. Waarom? Omdat ik ook vakantie heb en ik dan ook wil kunnen ontspannen. Nu hebben wij natuurlijk een bijna 2 jarige en ben daar de hele dag wel mee bezig. Maar de oudste twee werden op een paar momenten van de dag vermaakt door de animatie. Er was één meisje die de animatie draaiende hield en de kinderen vonden het echt geweldig! Er waren leuke activiteiten en omdat de camping klein is kon iedereen ook goed mee doen en onderdeel zijn van de activiteit.

 Schoon

De camping is ook de schoonste die ik ooit heb gezien. De camping is net een klein dorp en dat merk je ook bij de douches enzo. Iedereen houdt het netjes iedereen houdt het schoon. Er zijn mensen van de camping die de boel schoonhouden en het is voor hen wel zo prettig als je hier zelf ook moeite voor doet. Je hoeft niet met je wc rol over de camping, gelukkig want dit is ruim aanwezig. De douches zijn ook heel fijn! Ze hebben een goede straal en je bent niet te lang bezig met het wassen van je haren. Voor de kleintjes is er ook een badje, deze hebben wij niet gebruikt, maar was wel handig geweest. De grote douchekop vond Fleur niet fijn.

Klein maar fijn 

Maar het allerbelangrijkste van de camping vind ik dat hij klein maar fijn is. Er zijn niet veel plekken en de meeste plekken zijn vaste plekken. Er heerst een ons kent ons cultuur, maar als je er als buitenstaander binnenkomt is dit niet vervelend. Iedereen let op elkaar en elkaars kinderen en niemand komt wat te kort. Ook de kinderen hadden binnen no-time vriendjes. En Fleur kletste wat aan met de buren op de camping. Ze had zelfs een vakantie opa en oma haha!

Wij komen zeker nog een keer terug. 

Facebook Comments

Share this post