Comments (3)

Wij bestellen ook 1x per week bij de Jumbo, dat is inderdaad handig en best voordelig, net zoals bij jullie. Maar wij redden het qua vers fruit/snackgroente/brood dan vaak net niet de hele week op, waardoor ik altijd nog wel een keer extra naar de winkel moet. En dat wordt dan vaak duur, omdat ik dan vaak weer extra’s meeneem… Beperk jij je echt tot die €5 aan extra’s voor brood en snack(groente)? Dat zou ik heel knap vinden! Dat lukt mij dus nooit… Misschien toch strenger zijn voor mezelf, haha!

wauw ik ben in shock hahah. dat bedrag voor een hele week 😐 nou meid ik ben dat voor 2 dagen kwijt 😉 en weekmenus werken wij niet meer mee omdat we hier nooit allemaal hetzelfde eten. ik haal dus elke dag boodschappen en vraag savonds aan de rest wat ze de volgende dag willen eten.

IK ben in de week voor 75,– euro kwijt. Daar zitten veel verse groenten en fruit in voor elke dag . Dat maakt het meestal duur. Ik haal elke woensdag alle boodschappen in huis, dan omzeil ik alle drukte en kan nog een parkeerplaats voor mijn auto vinden.
Ik wil ook graag een opmerking plaatsen in het algemeen.

Ik vind het vreemd dat mensen hun kinderen in de winkelwagen laten zitten met hun schoenen aan. Zo wordt de winkelwagen vies en is het voor de andere mensen die de wagen gebruiken ook niet fris. Aan de schoenen zit vaak viezigheid van de straat . Ik meen me te herinneren dat er supermarkten zijn die dit gaan verbieden. Een goede zaak. Kinderen horen in het zitje.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP