Persoonlijk

Onze avond routine

Elke avond het zelfde verhaal, de kinderen moeten weer op bed. Meestal doen wij dit samen, maar het komt wel eens voor dat ik dit alleen doe. Onlangs was Robert een avondje weg, en bedacht ik mij dat het wel leuk is om onze avond routine te delen. 

Kun je de video niet zien? Klik dan hier

Meestal gaat Sofie als eerste van de twee naar boven. Tegen 6 uur vertrekken wij naar boven en op de dagen dat ze in bad gaan of gaan douchen doen wij dit eerst. Daarna pyjama’s aan, tandenpoetsen en op bed. Bij Sofie in ieder geval. Bij Aron komt daar nog een boekje tussen, want wij zijn dol op boekjes lezen.

Tussen half 7 en 7 uur is het hier in huis stil. De kinderen slapen en ik ga nog even snel het huis door om op te ruimen. Rond half 8 plof ik op de bank of kruip ik achter mijn mac om te werken. Tegen 22:00 uur komt Sofie nog even naar beneden voor wat melk en valt daarna vrij vlot weer in slaap. Het moment voor mij om ook naar bed te gaan.

Hoe zien jullie avonden er uit? Is het bij jullie ook vroeg rustig of zijn jullie avonden rijkelijk gevuld? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Leonie

  Wat leuk om te zien hoe t gaat bij jullie thuis! En wat een heerlijke kids hebben jullie op de wereld gezet!:)

  07/04/2016 at 10:04 am
 • Reply Lieke

  Wat leuk om dit te zien en wat heb je ze vroeg op bed liggen zeg! Lekker, haha!

  07/04/2016 at 11:44 am
 • Reply Natas

  Bij ons zijn ze 9 en 10 dus onze avonden zijn vooral in het weekend erg kort, ze gaan door de week om 19.30 naar bovrn, 20 uur het licht uit, Maar in het weekend is het vaak 21 uur of later. Iets waar ik echt aan moet wennen. Om 19.30 douchen, nachtlenzen in, lezen met de jongste, de oudste leest zelf. En dan eindelijk pufffff… aan de andere kant kan ik als zij wakker zijn wel gewoon poetsen, een boek lezen, studeren en bijv strijken, ze vermaken zich zelf en behalve soms een vechtpartijtje kan er niet zo heel veel gebeure . Dat is bij jullie anders, je moet overal ogen en oren hebben met die kleintjes. Alle leeftijden hebben hun voors en tegens zeg maar!

  07/04/2016 at 7:27 pm
 • Reply Simone

  Leuke video! Grappig gedaan met die versnelde stukjes erin 😉 En wat liggen ze lekker vroeg erin joh!

  07/04/2016 at 8:50 pm
 • Leave a Reply