Happy momlife

d26c_pr_finale
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

ONVERGETELIJKE AVONTUREN MET DISNEY ON ICE + WINACTIE!

Oo het is weer zover, ook dit jaar staan onze Disney helden te schitteren op het ijs. De afgelopen jaren hoorde dit toch wel echt bij onze kerst voorpret. Dit jaar zullen wij een bezoekje brengen aan Disney on Ice op Aron zijn verjaardag (14 december) een mooie verjaardagscadeau. Sofie gaat dit jaar ook voor het eerst mee en ik denk dat ze heel erg gaat genieten. Sofie is hier in huis namelijk de echte Disney fan. 

Ook dit jaar komt de spectaculairste ijsshow weer naar Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht. Van 12 t/m 30 december komen ze met 22 shows. De ticketverkoop is inmiddels gestart. Tickets voor Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice zijn al verkrijgbaar vanaf €18,-. Bezoek DisneyOnIce.nl voor meer informatie over de show en ticketverkoop.

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd. Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bezorgt jong en oud herinneringen om nooit te vergeten! Het wordt families aangeraden om op tijd te komen en de speciale pre-show ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ te beleven.

WINNEN!

Doe de Mickey Mouse Dans en maak kans op tickets voor Disney On Ice inclusief Meet & Greet!

Disney On Ice viert 90 jaar Mickey Mouse met een speciale Mickey Mouse Dans pre-show en jij kan daar bij zijn!

Doe mee aan de Mickey Mouse Dans wedstrijd en maak kans op vier tickets voor Disney On Ice en een ontmoeting met Mickey Mouse en Minnie Mouse!

Kijk HIER hoe je mee kan doen!

Foto’s: ©Disney/©Disney, Pixar, © Feld Entertainment

Facebook Comments

Share this post