Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ontspan deze vakantie met Storytel + WIN!

Hier duurt nog maar 2 schooldagen en dan begint de vakantie. Iedereen is er aan toe. Het was een gek schooljaar en ik kan niet wachten tot de zon weer gaat schijnen. Mijn tas met strandspullen staat klaar en mijn boekenplank van Storytel is gevuld, want als de kindjes spelen kan ik best een boek luisteren. Vandaag

Vanaf 1 juli (vandaag dus) is er elke week een nieuwe aflevering van Vrouw & Minnares te beluisteren via Storytel. De serie bevat 10 afleveringen van elk 30 minuten, iedere woensdag kun je een nieuwe aflevering luisteren. Aflevering 1 is vanaf vandaag te beluisteren en ik heb hem al geluisterd. En kan je vertellen dat het een een lekker boek is om tijdens je vakantie te luisteren.

Waar gaat het boek over? 

 In eerste instantie heeft Pien niet door dat haar man Richard, die een fotografiecursus geeft, hartstochtelijk verliefd is geworden op een van zijn cursisten. Hun huwelijk is wat in het slop geraakt, maar Pien heeft het druk met de kleuters op school en haar zus Bambi die een laatste-kans-kind wil. Als de kunstzinnige fladderaar Lauren besluit om op een fotografiecursus te gaan, ontdekt ze dat die docent er best wel mag zijn. Lust, liefde en leugens vermengen zich. Al snel raakt ze verslaafd aan de aandacht en liefde van de mysterieuze Richard. Dat hij een getrouwde familie-man is, schuift Lauren liever ver weg van zich af. Maar hoe meer tijd ze met elkaar doorbrengen, hoe ingewikkelder het wordt. Bij Pien slaat de twijfel steeds meer toe, Richard is afwezig, licht ontvlambaar en niet zichzelf. Gaan ze hier samen uit komen, of is er niets meer te redden? 

De soundtrack van deze heerlijke serie is het nummer ‘Stranger’ van Mell & Vintage Future. De lead zangeres, Melanie Jonk, is onder andere bekend van The Voice Of Holland. Een heerlijk liedje om ook deze zomer aan te zetten!

Mijn boeken tips! 

Ik heb inmiddels al meerdere boeken geluisterd via Storytel. Ik vind het heel ontspannend om ’s avond te doen of wanneer ik boodschappen aan het doen ben. Ik heb mijn eerste tips voor jullie op een rijtje gezet:

  • Bonuskind van Saskia Noort
  • Najib
  • Souvenir van Suzanne Vermeer
  • Als anderen slapen van Inge Ipenburg
  • Lentevuur van Suzanne Vermeer
  • En de minnaar is van Jill Mansell

WINNEN!

In samenwerking met Storytel mag ik 3x een maand gratis luisteren weggeven. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Volg mij op Instagram of Facebook 
  • Laat een reactie achter onder het bericht over de winactie en vertel mij waar jij dit nieuwe StoryTel boek gaat luisteren.
  • Extra kans: Tag je vriend(innen) die deze winactie niet mogen missen.

De winactie loopt tot en met zondag 5 juli 2020. De winnaar ontvang mij een bericht. 

Facebook Comments

Share this post