Happy momlife

img_6107-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ons favoriete plekje in de tuin

Na 2 jaar is er eindelijk wat gebeurd in onze tuin en begint het al echt een fijn plekje te worden. Ons doel is om dit jaar de basis af te hebben, zodat wij volgend jaar kunnen gaan aankleden met planten, boompjes en andere gezellige decoratie. En toch is het al een heel fijn plekje waar wij kunnen ontdekken, beleven en gezellige momenten kunnen hebben. En dat was ook echt wel nodig. De afgelopen weken hebben wij veel werk verzet in onze tuin waardoor wij nu langzamerhand het werk kunnen inwisselen voor het ontspannen in de tuin.

Ondanks dat er nog genoeg moet gebeuren hebben wij de afgelopen weken al fijne momenten gehad onder onze overkapping. Vorige week zaterdag bevestigde Robert twee haken aan de overkapping waar onze hangmat kan hangen. Toen ik thuis kwam kon ik dus direct in onze hangmat hangen. Voorheen hadden wij een hangmat standaard, maar dit vonden wij zoveel ruimte innemen in de tuin dat wij besloten dat er gewoon haken kwamen waar wij hem aan kunnen hangen. Dit is ruimte besparend, doordat je hem gewoon aan de haken kunt bevestigen en ’s avonds of wanneer wij weg gaan weer kunt opbergen. Onze tuin is niet klein en er past best een standaard in, maar wij willen zoveel in onze tuin dat je dan toch keuzes moet gaan maken.

Niks zo ontspannend

Ik vind niks zo ontspannend dan een hangmat in de tuin. Lekker een boek lezen of luisteren terwijl je zachtjes heen en weer gewiegd wordt door de wind. Ik vind het zo ontspannen! Afgelopen zondag heb ik er 3 uur in gelegen, gewoon om dat het kon. Ook de kinderen zitten er de hele dag mee te spelen. Of ze gaan er in liggen om uit te rusten of ze gebruiken hem zachtjes schommelend. En ik snap ze helemaal! Ik kan niet wachten tot het mooie weer weer een beetje blijft hangen en ik op mijn vrije ochtenden/dagen in de hangmat kan ontspannen terwijl de kinderen buiten spelen.

Ook dit is een fijn plekje

Naast dat wij graag in onze hangmat hangen kreeg Robert ook een picknicktafel voor zijn verjaardag. Met deze picknicktafel kunnen wij vele gezellige avondjes plannen. Ook de kinderen maken hier uitgebreid gebruik van. Sofie is echt een knutselmeisje en zit op de zonnige middagen met haar knutselbak in de tuin te knutselen en frutselen. Maar ook barbecues met vrienden en familie organiseren wij vanaf dit lekkere plekje.

Ik kan niet wachten om nog meer fijne plekjes in onze tuin te creëren. Volgend jaar willen wij heel graag een bankje aanschaffen om lekker op te kunnen relaxen in de tuin. Deze komt dan bij het raam te staan. Zo hebben wij twee fijne zitplekjes en een hangmat. Voor iedereen wel een plek om iets te doen in onze tuin in ieder geval. Daarnaast hebben wij ook nog een trampoline, zwembad en een heleboel buitenspeelgoed voor de kinderen. Genoeg om te doen ook dus.

Hebben jullie ook een fijn plekje in de tuin waar je kunt ontspannen?

Facebook Comments

Share this post