Comments (14)

Ik zit al een hele tijd te stoeien met het idee dat ik dit ook maar eens online ga doen nu het steeds drukker wordt hier. Ik zal je niet zeggen wat ik aan wekelijks boodschappen betaal maar met 2 kinderen moet dit haalbaar zijn! Bedankt voor de tip van het diepvries en fruit gebeuren, top!

Wij geven TE veel uit per maand. Ik gok op €150 pm?! Ik probeer op de aanbiedingen te letten maar ik ga niet alke winkels af om daar dan de goedkopere producten te halen. Vaak is het dan ook zo dat dan opeens de wc papier p is, of de wc verfrisser of de appeltjes en moet je tussendoor weer naar de winkel en al die kleine dingen tikken dan weer aan…

Hier ook het doel om voor €70 rond te komen. Maar toch zelden lukt dat hoor. De standaard dingen wel redelijk maar een bezoekje aan de markt bijvoorbeeld vind ik ook aantikken… blijft een ding, het budget bewaken

Ik vind het knap haha, ik heb een budget van 100 euro per week en wij zijn maar met 2 volwassenen en een kind van 1.5.
Bizar eigenlijk, want ik koop bijvoorbeeld nooit frisdrank, koekjes, snoep en dat soort dingen. en ik winkel bijna alleen maar bij de Lidl. Ik ben veel geld kwijt aan verse groeten en fruit inderdaad.
diepvries fruit koop ik wel voor mijn smoothies maar diepvries groenten eigenlijk nooit.

Klopt, zodra je meer kinderen krijgt (of ze worden groter) dan moet je meer aan gaan schaffen. Een logisch gevolg ook wel eigenlijk ;). Ik hou me ook altijd aan een budget, dat werkt prettig en zo weet je precies wat je uitgeeft. Het is zo zonde om overal maar wat aan uit te geven. Daar kun je weer andere leuke dingen van doen!

Ik probeer ook voor €70,- boodschappen te doen. Lukt altijd aardig. En dat met 2 kinderen. 1 van 8 en 1 van 6.
Koop nu sinds 1,5 jaar brood bij de bakker en nu wordt er minder brood gegeten. Dit brood vult toch meer. Mijn dochter kon eerst wel 5 a 6 broodjes tussen de middag eten maar nu heeft ze er aan 3 genoeg.

Wel echt knap €70 per week vind ik. Wij zijn met 2 volwassen en 2 kinderen (3e op komst) en wij geven tussen de €100-€120 per week uit. Wil wel wat bezuinigen. Maar dat komt na de zwangerschap wel haha..

Nou ook uit al je andere blogjes te lezen leven jullie echt wel erg zuinig hoor haha!

Klopt en dat is voor ons ook een bewuste keus :

Knap hoor.
Wij hebben een budget van €400 per maand maar dat lukt ook niet altijd.
Daarvan kopen wij ook luiers en flesvoeding en onze verzorginsmiddelen.
Maar dit motiveert mij wel weer om wat beter ons best te gaan doen!

Luiers en flesvoeding zit ee bij ons niet bij. Dit koop ik 1 keer per maand 🙂

Zit hier ook al de flesvoeding en luiers enzo bij?

Ik maak wel een week planning en probeer 400 per maand te gebruiken voor de boodschappen maar met de flesvoeding en luiers er weer bij lukt dat niet altijd even goed

Nee is zonder luiers en flesvoeding. Dit koop ik 1x per maand bij de kruidvat of de DM in Duitsland.

Wij doen het met zes (jongen van 7, meisje van 5, meisje van 2 en meisje van negen maand) ook met €70.- per week. Dat is wel incl luiers (maar we gebruiken katoen, dus dat scheelt een heleboel… hooguit één pak luiers voor twee kids id luiers)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP