Moederschap sponsored stories

Onmisbare items met een baby

Nog even en dan is Fleur een half jaar bij ons, de eerste baby maanden liggen dan weer achter ons. Na drie keer moeder te zijn geworden heb ik aardig wat favoriete producten ontdekt. Handige stoeltjes, dragers, wagens etc. In dit blog deel ik mijn onmisbare items met een baby. Deze items zal ik alle andere mama’s aanraden om te kopen. Dit blijft natuurlijk altijd per kind verschillend, maar dit was wat ik prettig vind en vond. 

Nuna leaf 

Dit is misschien wel één van mijn favoriete items. Dit stoeltje hebben wij sinds Sofie en ik vind hem zo fijn! Sofie heeft er veel in gelegen en Fleur ligt er nu ook veel in. Helemaal nu wij geen box meer hebben vind ik het heel fijn om haar even in te leggen. Ze kan er lekker in rond kijken en speelt er graag in als ze met haar grote broer en zus contact zoekt. Het is ook een stoel waar ze lang plezier van kunnen hebben, want Sofie en Aron zitten er beide nog regelmatig in televisie te kijken.

Stokke Tripp Trapp + Newborn set 

Dit item gebruik ik zoveel! Fleur heeft reflux en daardoor is rechtop zitten veel prettiger. In de tripp trapp was ze in het begin het meest rustig en daardoor maakte ik er veel gebruik van. Inmiddels slaapt ze heel goed in de kinderwagen en ‘s nachts in haar bedje en gebruiken wij de newborn set voor de eet momenten. Ik ben benieuwd hoe lang ze er nog in zit en wanneer wij over gaan op de babyset.

Beeld babyfoon 

Bij Fleur was ik in het begin een stuk onzekerder waardoor ik haar graag in de gaten hield. Ik was daarom ook heel erg blij met onze beeld babyfoon. Ik kan haar hierop in de gaten houden en ook zien of ze door haar reflux wel of niet aan het spugen is/was. Ideaal dus als je niet continu heen en weer wilt lopen haha! Ik verkies momenteel een beeld babyfoon boven een babyfoon waarop je alleen geluiden kunt horen.

Quinny zapp X

Vorig jaar mocht ik zelf een Quinny Zapp x samenstellen en ik ben nog steeds heel blij met mijn wagen. Het is een mooie compacte wagen waarmee je nog ruimte overhoudt voor andere spullen in de auto. Ook loopt ie heel fijn en is ie lekker wendbaar.

Tummy Tub 

Wij hebben een badje en een Tummy Tub, maar de tummy tub gebruik ik toch wel het meest. Fleur vindt het een fijne manier om gebadderd te worden en ik vind het heerlijk om haar daar in te zien genieten. Het is ook makkelijk in gebruik en tja ik vind het gewoon een prettig ding, veel makkelijker dan een badje haha!

Tula Free to Grow

Dit is mijn meest gebruikte drager buitenshuis, omdat ie lekker makkelijk om geklikt kan worden. Hij is heel prettig en het fijne is dat ie zo lang meegaat. Je kunt hem gebruiken vanaf de geboorte tot maat 98 geloof ik. Ideaal! Daarbij is ie ergonomisch en heeft ie toffe printjes. Echt een aanrader als je niet altijd met de wandelwagen wilt lopen.

Pure baby love draagdoek

Deze kreeg ik op mijn babyshower en ik ben er nog steeds heel erg blij mee! Een mega zachte draagdoek die je makkelijk kunt knopen. Ik gebruik hem vanaf de kraamweek en wanneer ze binnenshuis onrustig is knoop ik haar hier regelmatig in. Lekker dichtbij zijn is wat ze dan wil.

Welke items vind jij onmisbaar met een baby? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply