Happy momlife

IMG_20171124_175902_713.jpg
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onmisbare items met een baby

De babytijd ligt inmiddels helemaal achter ons. Maar ik krijg regelmatig de vraag welke babyproducten ik nu echt fijn vond. Na drie keer moeder te zijn geworden heb ik aardig wat favoriete producten ontdekt. Handige stoeltjes, dragers, wagens etc. In dit blog deel ik mijn onmisbare items met een baby. Deze items zal ik alle andere mama’s aanraden om te kopen. Dit blijft natuurlijk altijd per kind verschillend, maar dit was wat ik prettig vind en vond.

Nuna leaf 

Dit is misschien wel één van mijn favoriete items. Dit stoeltje hebben wij sinds Sofie en ik vind hem zo fijn! Sofie heeft er veel in gelegen en Fleur lag er als baby ook veel in. Helemaal toen wij geen box hadden vond ik het heel fijn om haar even in te leggen. Ze kon er lekker in rond kijken en speelde er graag in. Het is ook een stoel waar je lang plezier van kunt hebben.

Stokke Tripp Trapp + Newborn set 

Dit item gebruik ik nog steeds zoveel! Fleur had reflux en daardoor is rechtop zitten veel prettiger. In de tripp trapp was ze in het begin het meest rustig en daardoor maakte ik er veel gebruik van.Fleur heeft er tot ongeveer 7/8 maanden in gezeten en daarna kon ze op de gewone stoel zitten.

Beeld babyfoon 

Bij Fleur was ik in het begin een stuk onzekerder waardoor ik haar graag in de gaten hield. Ik was daarom ook heel erg blij met onze beeld babyfoon. Ik kon haar hierop in de gaten houden en ook zien of ze door haar reflux wel of niet aan het spugen was. Ideaal dus als je niet continu heen en weer wilt lopen haha! Ik verkies momenteel een beeld babyfoon boven een babyfoon waarop je alleen geluiden kunt horen. Wil je weten welke babyfoon het beste is kijk dan op bestenu.nl.

Quinny zapp X

Toen ik zwanger was van Fleur mocht ik zelf een Quinny Zapp x samenstellen en ik ben zo blij geweest met onze kinderwagen. Het is een mooie compacte wagen waarmee je nog ruimte overhoudt voor andere spullen in de auto. Ook loopt ie heel fijn en is ie lekker wendbaar.

Tummy Tub 

Wij hebben een badje en een Tummy Tub, maar de tummy tub gebruikte ik toch wel het meest. Fleur vond het een fijne manier om gebadderd te worden en ik vond het heerlijk om haar daar in te zien genieten. Het is ook makkelijk in gebruik en tja ik vind het gewoon een prettig ding, veel makkelijker dan een badje haha!

Tula Free to Grow

Dit is mijn meest gebruikte drager buitenshuis, omdat ie lekker makkelijk om geklikt kon worden. Hij is heel prettig en het fijne is dat ie zo lang meegaat. Je kunt hem gebruiken vanaf de geboorte tot maat 98 geloof ik. Ideaal! Daarbij is ie ergonomisch en heeft ie toffe printjes. Echt een aanrader als je niet altijd met de wandelwagen wilt lopen.

Pure baby love draagdoek

Deze kreeg ik op mijn babyshower en ik was er heel erg blij mee! Een mega zachte draagdoek die je makkelijk kunt knopen. Ik gebruikte hem vanaf de kraamweek en wanneer ze binnenshuis onrustig is knoopte ik haar hier regelmatig in. Lekker dichtbij zijn is wat ze dan wil.

Welke items vind jij onmisbaar met een baby? 

Facebook Comments

Share this post